Skatpakten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2023-06-18
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789180733410

Skatpakten E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2023-06-18
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vi var de utvalda, hade han sagt. Vi var bättre än de andra. Vi var speciella.

Från början kände vi inte till varandra. Ännu mindre anade vi att vi några månader senare skulle stå där som tre hämndgudinnor med trasiga jeans och ett blodigt rådjurshjärta i en Coop-påse.

Stella går i åttan på Ängdalaskolan. Hon är medelsnygg, medelrolig, och medelsmart. Det enda ämne som Stella inte är medel i är bild. Hon målar teckningar i svart, vitt och rött. De handlar om död och allt som är viktigt.

En dag börjar en ny bildlärare på skolan, den karismatiske fransmannen Evian som är konstnär på riktigt. Utan att veta hur det går till, dras Stella in i ett manipulativt maktspel som hon inte har kontroll över. Evian får henne att gå med på saker som hon egentligen inte vill.

När Stella upptäcker att hon inte är Evians enda offer, bildar hon och två andra tjejer en pakt för att hämnas och få bort honom från skolan. Men hur? Och hur långt får man gå för att skipa rättvisa i en orättvis värld?

Skatpakten är en berättelse om makt, vänskap och inre styrka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skatpakten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Oerhört spännande och välskriven
    Bokslukaren, 7 augusti 2023

    Rekommenderar vuxna som barn att läsa denna otroligt spännande, välskrivna och viktiga bok! Berättar om ett viktigt ämne på ett gripande sätt där läsaren dras rakt in i historien.

Visa alla 1 recensioner