Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2023-11-02
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
210 x 142 x 18 mm
Vikt
276 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180734684

Hennes vilda längtans blomma

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-11-02
199
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
ÅBO ANNO 1791
Elisabeth Lorentz är fast besluten att göra något med sitt liv, allt annat än att gifta sig med första bästa man som hennes föräldrar valt ut åt henne. Men när hon beger sig ut för att arbeta, förklädd till Sven, hamnar hon snart i onåd och inget går riktigt som hon tänkt sig.

Jakob Wildes släkt har enkla rötter, hans farföräldrar var bönder och han har genom hårt arbete, sitt mod och ledarskap lyckats få en viktig position som sjökapten. Hans titel och rikedom gör honom till en måltavla för stadens ungmör och deras mammor som inget hellre vill än att gifta bort sina döttrar med honom. Men inte alla, ska det visa sig. Den enda kvinna Jakob Wilde är intresserad av verkar vara oåtkomlig, både för honom och alla andra i staden. Vem är hon egentligen, den egensinniga Elisabeth Lorentz?

I Åbo försiggår något i den undre världen som snart kommer hota både Elisabeths och Jakobs tillvaro. De hamnar mitt i stormens öga men samtidigt spirar också en vild längtan, en passion som måste övervinna allt! Kampen mot det onda och för kärleken sker under virvlande, dramatiska skeenden och hotar allt de håller kärt. Ska kärleken övervinna allt?

Hennes vilda längtans blomma är en kärleksfylld och spännande historisk roman som utspelar sig i 1700-talets Finland, fullt med stiliga sjökaptener, vackra kvinnor, bovar, bedövande passion och kärlek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hennes vilda längtans blomma
 2. +
 3. Legenden om Stjärnvalvets folk : Sagas bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Legenden om Stjärnvalvets folk : Sagas bok av Kukkamariia Valtola Sjöberg (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hennes vilda längtans blomma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Blandad deckargåta och kärlekshistoria
  Marias bokhylla, 5 februari 2024

  3,5/5

  Lisa (egentligen Elisabeth) Lorentz är fast besluten att göra något med sitt liv, till skillnad från de möjligheter som kvinnor i Finland på slutet av 1700-talet har. Hon är inte intresserad av att gifta sig med första bästa man som hennes föräldrar ser ut åt henne. Istället klär hon ut sig till man för att få jobba, och är kär i kapten Jakob Wilde. Känslorna är besvarade, men tyvärr är han inte från en så fin familj som Lisas föräldrar skulle vilja. Och när Lisas far dör, gift... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kukkamariia Valtola Sjöberg