Elara och energikrisen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Elara
Utgivningsdatum
2023-08-13
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Katarina Vintrafors
ISBN
9789180772679

Elara och energikrisen E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-08-13
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ester, Matti och Elara försöker laga Elaras rymdskepp. Hon vill väldigt gärna lämna jorden och fortsätta sin resa hem. Men för att laga skeppet behöver de något kraftfullt nog att ge skeppet tillräckligt med energi för att komma iväg. Månssons spionkor lurar överallt, men kanske kan Månsson kan vara till hjälp den här gången?

Beppe Singer är välkänd programledare, producent, författare och föreläsare. Bland annat har han varit programledare för Det Stora Experimentet som vann Kristallen 2017 för Årets bästa barn- och ungdomsprogram, och har också fått pris som Årets folkbildare 2011 för teveprogrammet Hjärnkontoret. Han är författare till bokserien Beppe testar.

Illustrationerna är gjorda av Katarina Vintrafors. Hon har illustrerat mer än 50 barn- och ungdomsböcker, men är även konstnär och designer.

Sagt om Elara och den stora kraschen:

Här finns inslag av både humor och sci-fi. /.../ En spännande och fantasifull berättelse om möten, olikhet och förståelse för att vi kan vara annorlunda.

Gunilla Essén, BTJ


Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Nypons böcker är indelade i sex nivåer. Böckerna om Elara ligger på nivå 4 av 6.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Beppe Singer