Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2024-01-10
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Hans Jørgen Sandnes
Dimensioner
17 x 241 x 199 mm
Vikt
945 g
ISBN
9789180772792

Liv och Isbjörn

Kartonnage,  Svenska, 2024-01-10
219
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Liv, en äventyrlig själ, smiter från gårdsarbetet för att vara med sina små vänner i skogen. Plötsligt står hon öga mot öga med en imponerande vit björn, Isbjörnskungen. Samtidigt lider en olycklig drottning i fjärran över ett förfallande rike, där hon har kastat en förbannelse över både Isbjörnskungen och naturen. När Liv och björnens öden korsas, måste Liv kämpa mot ondskan för att rädda Isbjörnskungen, kärleken och hela världen.

När författaren Maja Lunde och illustratören Hans Jørgen Sandnes tillsammans tar sig an en av Norges mest älskade folksagor uppstår ren magi!

Maja Lunde har skrivit flera barnböcker och romaner för vuxna. Hon är känd för att skapa engagerande och tankeväckande berättelser som ofta fokuserar på natur, miljö och mänskliga relationer. Hennes verk har översatts till flera språk och har fått stor uppmärksamhet både i litterära kretsar och från allmänheten.

Hans Jørgen Sandnes är en välkänd illustratör, animatör, filmregissör och serietecknare som bor i Sandefjord. Han har bland annat illustrerat Norges mest populära bokserie för barn, Dubbeldeckarna (Bonnier Carlsen), som är skriven av Jørn Lier Horst. På Nypon förlag har han tidigare utkommit med serien Krypto, som är Sandnes författardebut och har nominerats till norska Kulturdepartementets debutantpris för barn- och ungdomslitteratur.

Sagt om Liv och Isbjörn:

Filosofisk sagoskimrande ekolitteratur om en natur i obalans.

Alexandra Sundqvist, DN, 16/3, 2024
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Liv och Isbjörn
  2. +
  3. Handbok för superhjältar. En ny vän

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för superhjältar. En ny vän av Elias Våhlund, Agnes Våhlund (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maja Lunde