Vintergatans Minoiska Civilisation (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
74
Utgivningsdatum
2023-11-07
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
216 x 215 x 10 mm
Vikt
377 g
SAB
K
ISBN
9789180806060

Vintergatans Minoiska Civilisation

Inbunden,  Svenska, 2023-11-07
405
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    189
Visa alla 1 format & utgåvor
FÖR CA 5 MILJONER ÅR sedan dränerade minorna Medelhavet genom att låta vattnet avdunstade. Saltet samlades in och användes som drivmedel för driva rymdskepp.

Genom spegling av stjärnhimmelen i vattenyta som sedan memorerades kunde bilden tjäna som karta vid navigering. Astronomiska data som beräknats fram memorerades också.

Atlantis var i jälva verket ett gigantiskt interneringsläger där man samlade in slavar och arbetare med fagra löften. Som sedan sändes ut till olika kolonier i Vintergatan. Sannolikt finns det en stor population av människor på planeter i Vintergatan som är hämtade från Jorden.

Den Minoiska Civilisationen bygger nu stor anläggning på havsbotten i Atlanten. Här förefaller det som man nu har för avsikt att ta första kontakt med oss. Efter att ha varit ointresserad av oss, troligen för vi har ansetts för primitiva.

Att Atlantis ej hittats tidigare (Nu upptäckts Atlantis städer A,B,C) beror på ren okunskap, anser jag. Man har utgått från läget i Det Stors Havet. I Bibeln benämns Medelhavet som det stora havet.

I min bok kan du läsa om min spännande resa för att hitta Atlantis.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vintergatans Minoiska Civilisation
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 654 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »