Charlotte (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (189.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Westerbergs (del 1)
Inläsare
Kajsa Linderholm
Utgivningsdatum
2023-03-30
Förlag
Karat
ISBN
9789180830058
Charlotte (ljudbok)

Charlotte Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-30

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 1950 och i Ystad fylls stadskärnan av syrendoft när sommaren närmar sig. Charlotte driver en egen hårsalong i familjen Westerbergs fastighet och för henne är det inte tal om att ta semester.

Jan, näst äldste sonen i grosshandlarfamiljen Westerberg, är nybliven läkare och ska snart påbörja sin tjänst i Lund. Men först tänker han tillbringa några veckor hemma i Ystad.

I den mysiga sommarstaden tycks Charlottes och Jans vägar korsas gång på gång. Jan är inte som andra män hon har träffat. Han är eftertänksam och vänlig. Och ställer många frågor. Det är ovant för Charlotte, som ifrågasätter om män och kvinnor ens kan vara vänner. När hösten närmar sig har Charlottes liv tagit en helt ny vändning...

Charlotte är del ett i serien Westerbergs, Anna Alemos historiska romanceserie om personerna i och kring en välbärgad familj under 1900-talets mitt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Charlotte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig sommarläsning
    Vivian Kristoffersson, 10 juli 2023

    Jag blev förflyttad till en annan tid! Kunde inte lägga ifrån mig boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Alemo