Icebreaker (svensk utgåva) (e-bok) Spara 42%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Maple Hills (del 1)
Utgivningsdatum
2024-04-29
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Nuanxed, Therese Wijk
ISBN
9789180860307

Icebreaker (svensk utgåva) E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-04-29
75 129 Du sparar 54 kr!
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Anastasia Allen är konståkare och har tränat hårt hela sitt liv för en chans att komma med i Team USA. Det verkar som att allt går enligt plan när hon får ett stipendium till University of California, Maple Hills och en plats i deras konståkningsteam. Ingenting kan stå i vägen för henne, inte ens hockeylagets kapten Nate Hawkins.

Nates fokus som lagkapten är att hålla sitt lag på isen. Vilket är knepigt när ett anläggningsproblem innebär att de tvingas dela rink med konståkningsteamet inklusive Anastasia, som uppenbarligen inte tål honom.

Men när Anastasias konståkningspartner står inför en osäker framtid kan hon bli tvungen att vända sig till Nate för att inte missa sin chans. Det slår gnistor mellan dem, men Anastasia är inte orolig ... för hon skulle ju aldrig kunna tycka om en hockeyspelare eller?

Hannah Grace kallar sig själv en fluffy comfort book-författare, och skriver främst inom genrerna new adult och romance från sitt hem i Manchester, England. Hennes bok Icebreaker har blivit en stor succé på TikTok och älskas av läsare världen över. När hon inte skriver böcker hänger hon med sin man och sina två hundar, Pig och Bear.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hannah Grace