Vem kommer älska mig nu? (pocket) NY
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2024-05-06
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Anna Aronsson, Emma Leonard
Originaltitel
Who Will Love Me Now?
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
168 g
SAB
Lz
ISBN
9789180860468

Vem kommer älska mig nu?

Pocket,  Svenska, 2024-05-06
79
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vid endast tio års ålder har Kirsty redan erfarit en livstid av hjärtsorg och lidande. Som barn blev hon försummad och övergiven av sin tonårsmamma och därför omhändertagen av Pat och Mike, vilka hon började betrakta som sina riktiga föräldrar. Men när Pat drabbas av en hjärtattack och kollapsar framför Kirsty påstår Mike att det är hennes fel. Hennes raseriutbrott ska ha stressat Pat och nu får Kirsty inte längre bo kvar.

Kirsty befinner sig fortfarande i chock när hon flyttar in i Maggie Hartleys familjehem. Hon beter sig utåtagerande, slår sönder Maggies hem och hotar till och med att göra illa det spädbarn som också bor i hemmet. Socialtjänsten har inget annat val än att ta hoten på allvar, och Maggie tvingas att välja mellan åtta månader gamla Ryan, som hon håller kär, eller den arga Kirsty, som troligen kommer hamna på ett barnhem om Maggie avfärdar henne. Maggie befinner sig i en omöjlig situation som ifrågasätter hennes beslut att över huvud taget bli ett familjehem ...

Vem kommer älska mig nu? är en inspirerande och hjärtvärmande berättelse som visar att det finns hopp även i de allra mörkaste av stunder.

Maggie Hartley har tagit hand om mer än 300 barn och varit familjehem för barn i över tjugo år. Hon har tagit hand om flyktingar, stöttat barn genom rättsfall med sexuella övergrepp och lärt unga mammor hur de ska uppfostra sina nyfödda barn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vem kommer älska mig nu?
  2. +
  3. En fruktansvärd hemlighet

De som köpt den här boken har ofta också köpt En fruktansvärd hemlighet av Cathy Glass (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maggie Hartley