Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2023-07-21
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Illustratör/Fotograf
Annie Klasson
Dimensioner
217 x 175 x 7 mm
Vikt
220 g
SAB
Hcf(yf)
ISBN
9789180920490

Vad gör djuren när de blir rädda?

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-07-21
144
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Alla blir vi rädda någon gång, både människor och djur. Ibland är det samma saker som skrämmer och ibland är det något helt annat som djuren tycker är läskigt.

Vad gör djuren när de blir skrämda? Kanske gömmer de sig? Försöker de springa därifrån? Eller försöker djuren lura den som skräms att titta åt ett helt annat håll? Ska vi kolla hur djuren gör?

Vad gör djuren när de blir rädda? är en bok som ger spännande kunskap om vilda djurs rädslor och beteenden, som barnen själva kan relatera till. Skriven i samarbete mellan Annie Klasson, författare och illustratör, samt Andreas Nord, författare och docent i biologi.

Många intressanta fakta om djuren och deras rädslor. Barnen kan nog känna med djuren och fundera kring det. Bra inspiration till prat om känslor med barnen. Mycket välgjorda och naturtrogna bilder. En bok att läsa, fundera på och diskutera utifrån.
Pia Gumælius Elf, Förskollärare på I Ur och Skur Ute , Skövde
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vad gör djuren när de blir rädda?
  2. +
  3. Alice i Underlandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alice i Underlandet av Lewis Carroll (inbunden).

Köp båda 2 för 223 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vad gör djuren när de blir rädda?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 4 av 5
    Bokdjungeln , 21 september 2023

    En väldigt informativ bok om några djur och vad de blir rädda för. Kanske lite tråkigt att de flesta av djuren inte var några som min 3åring har koll på. Vi har tillexempel inte pratat så mycket om eremitkräftan, ripan eller kammusslan tidigare. Men ser man det kunskapsmässigt så har hon nu fått reda på mer om nya djur, vilket är trevligt. Bilderna är väldigt vackra men upplevdes lite bleka emellanåt. Överlag är det en bra bok som jag skulle säga passar 5-6 åringar bättre än 3-4åringar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna