Jag ligger på soffan : en bok om utmattning (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-11-02
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789180921367

Jag ligger på soffan : en bok om utmattning E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2023-11-02
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Att inte orka med mina barn, det var det värsta.

Plötsligt kunde jag inte längre läsa. Jag klarade inte av att laga mat och ha två kastruller samtidigt på spisen utan att få panik.

Efter att i flera år kämpat med att vara både läkare och en närvarande mamma sa min kropp plötsligt stopp. Jag gick från att vara en trebarnsmor med järnkoll på allt, till en person som saknade förmåga att läsa och skriva och som inte klarade av att få i väg sin fyraåring till förskolan. Min hjärna blev överbelastad när två av mina barn pratade med mig samtidigt. Jag blev liggande på soffan.

Hur skulle jag komma tillbaka till en fungerande vardag och ett friskare liv?

Den här boken vänder sig till dig som är sjuk i utmattnings-syndrom, till dig som kanske, utan att alltid förstå det, är på väg i full fart mot att bli sjuk och som behöver en väckarklocka för att stanna upp. Den är till dig som är anhörig, till dig som är arbetsgivare och till dig som vill veta mer om sjukdomen.

Jag ligger på soffan : en bok om utmattning är skriven av Lotta Sjunnesson. Hon har tidigare gett ut barnboken Hitta tavlan!. Till vardags arbetar Lotta som läkare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lotta Sjunnesson

  • Hitta tavlan!

    Lotta Sjunnesson

    Jag har inte råd att betala. Det kan bli så att vi måste flytta härifrån och att huset behöver säljas. Mammas ord gör Ellen arg och ledsen. Hur blev det egentligen så här? Hon har bott i huset på skärgårdsön hela livet. Och hennes pappa som är död...