Verity (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (241.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2023-12-04
Förlag
Modernista
Översättare
Ida Ingman
ISBN
9789180942003

Verity Ljudbok

(173 röster)  |  Läs 15 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-12-04

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
»Otroligt spännande. Omöjlig att lägga ifrån sig.« Boktugget

»Den ständigt lågintensiva spänningen håller läsarens sinnen skärpta och den oväntade twisten på slutet gör Verity till en mycket spännande psykologisk thriller.« Betyg: 4 av 5 - Kajsa Banck, BTJ

»Jag hade höga förhoppningar och Colleen Hoover lyckas bräcka dem ännu en gång. Läs, läs, läs!« Betyg: 5 av 5 - Emma och Viktor läser


Lowen Ashleigh står på ruinens brant när hon får sitt livs erbjudande. Jeremy Crawford, make till den bästsäljande författaren Verity Crawford - som skadats allvarligt i en olycka - hör av sig för att erbjuda henne jobbet att skriva klart Veritys succéserie.
Lowen anländer till det Crawfordska hemmet med förhoppningen att hitta tillräckligt med material för att ta vid där Verity slutade. Vad hon inte förväntar sig är att hitta Veritys opublicerade självbiografi, där sida efter sida är fylld av isande bekännelser - bland annat hennes minnen från den natt då familjens liv oåterkalleligt förändrades.
Till en början håller Lowen manuset gömt från den sörjande maken. Men i takt med att hennes känslor för Jeremy växer inser hon att hon antagligen skulle vinna på att han läste det. Oavsett hur hängiven Jeremy är sin skadade fru kan han knappast fortsätta älska henne efter en så skrämmande bekännelse...
I översättning av Ida Ingman.

COLLEEN HOOVER är en av USA:s mest framgångsrika författare med över 20 miljoner sålda böcker världen över, och Verity är en av de senaste årens största boksuccéer med över 3 miljoner sålda exemplar. Verity är den tredje romanen av Colleen Hoover på Modernista, efter Minnen av honom och Ångrar dig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 15 recensioner av Verity. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande med en jäkla vändning
  C.B, 23 mars 2024

  Väldigt spännande. Svår att sluta lyssna ibland och vid andra tillfällen var jag tvungen att pausa för att det var så hjärtskärande. Känslorna pendlar mellan att vara intresserad, förbannad och ledsen. Mycket sex men på ett bra sätt. Tvisten i slutet gör boken bara ännu bättre.

 2. Sjukaste boken jag nånsin hört
  Stefania, 22 mars 2024

  Wow.

 3. Bortkastad tid att läsa denna skräp bok.
  Vera, 16 februari 2024

  Väntade på att berättelsen skulle gå framåt. Och det gjorde den inte. Det här måste vara en typisk tantsnusk bok med dålig uppläsare dessutom.

 4. Wow
  Petronella, 15 februari 2024

  Denna bok var en fröjd att läsa. Svårt att slita sig från den, läste ut på nolltid. Spännande, romarisk och en aning läskig/creapy.

 5. Wow!
  -, 11 februari 2024

  Inte ofta en bok får fem poäng, men denna bok är toppklass! Wow!

 6. SPÄNNANDE.
  AJ/Nettan, 11 februari 2024

  Var beredda på att strecklyssna på denna bok. Så bra.

 7. För mycket sex-beskrivningar!
  Birgitta, 9 februari 2024

  Gillade inte riktigt boken, men kunde inte sluta lyssna i alla fall, men matade fram snabbt ibland.

 8. Väldigt bra
  Jessica.L, 9 februari 2024

  Kanske inte passar alla med tanke på alla sex scener som beskrivs och dom lite grövre ordvalen, dock väldigt spännande och många gånger lite läskig men inte på ett skrämmande sätt.. mer psykopatiskt. Riktigt bra!

 9. Spännande
  BARBRO KARLSSON, 17 januari 2024

  Sträcklyssnade. Älskar hennes sätt att berätta. Oväntat slut. Riktigt spännande.

 10. så bra
  Helena, 22 december 2023

  Suveränt bra bok. Körde saktare för att hinna lyssna klart på den.

 11. Överraskande ända till sista sidan
  Linda, 20 december 2023

  Skrämmande på ett psykologiskt plan. Boken lämnar frågor och moraliska dilemman att fundera över. Hur långt kan en förälder gå i kärleken till sitt barn? Vad är vi människor kapabla till?

 12. Spännande!
  -, 15 december 2023

  Lite to much på sina ställen men annars en väldigt underhållande bok, lyssnade klart den på två dagar.

 13. En av de bästa böcker jag läst
  -, 14 december 2023

  Helt genial. Läs denna. Vill inte avslöja mer än så ;)

 14. Spännande
  Lina, 6 december 2023

  Jag hade väldigt svårt att lägga ifrån mig boken. Väldigt spännande och intensiv. Det blev väl lite sådär i slutet men ändå en väldigt läsvärd bok!

 15. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 december 2023

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den amerikanska författaren Colleen Hoover har skrivit och gett ut en hel del böcker, som jag fattar det så är det uppåt ett tjugotal. Men på svenska verkar det vara bara knappt hälften som är översatta. Jag har läst två stycken av henne tidigare, och det är böckerna Det slutar med oss, och Förbannade kärlek. Dom är i genren romance, och jag tyckte att båda två var bra. Den här boken, Verity, är väl i genren spänningsroman, och den var också riktigt bra. Jag tyckte... Läs hela recensionen

Visa alla 15 recensioner

Fler böcker av Colleen Hoover