Den perfekta vågen (e-bok) NY
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-04-26
Förlag
Bookea
ISBN
9789181000269

Den perfekta vågen E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-04-26

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad gör man när livet man byggt upp plötsligt rycks under fötterna på en?
Emma vet inte svaret. Men hon vet att hon hellre flyr från sina problem än att reda upp trasslet till liv i Kalmar. Det liv som hon nu insett var mer hennes sambo Johans än hennes egna.

Så hon gör det enda logiska. Hon ansöker som au pair... vid tjugonio-års ålder. Och innan hon vet ordet av det sitter hon på sin första flygresa över Atlanten.
Samtidigt i den kustnära oasen Marina del Rey, inbäddad i hjärtat av södra Kalifornien, öppnar Mackay upp dörren till The Surf Shop. Han ignorerar havet som ligger bakom rader av palmträd och glittrande sanddynor. Surfingen som en gång var lika viktigt som syre ger nu endast ångest.

Men när han möter Emma, svensken med orosrynkan mellan ögonen som endast tycks försvinna när hon är nära vattnet, förändras allt.

Den perfekta va°gen a¤r en hja¤rteva¤rmande feelgood-roman som utspelar sig i Kaliforniens surfparadis om att finna modet att mo¤ta sina ra¤dslor, kraften i ny bo¤rjan och jakten pa° den da¤r perfekta va°gen som fo¤ra¤ndrar allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Dahan

  • Aldrig säker

    Karin Dahan

    En hisnande bladvändare om vikten av att ta kontroll över sitt liv och våga möta sitt förflutna. En valborgsmässoafton i Kalmar stadspark förändrar sextonåriga Lauras liv för alltid. Hon blir utsatt för sexuella övergrepp och förövaren försvinner ...

  • Överlev

    Karin Dahan

    En ofrivillig hjältinna. En värld i spillror. Och en hemlighet som kan förändra allt. I en postapokalyptisk värld präglad av förödande klimatförändringar, där stigande havsnivåer har omformat jordens yta och gjort jordbruket obsolet, lider världen...