Grott-ligan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jonathan-deckare (del 2)
Utgivningsdatum
2019-10-30
Förlag
Isaberg förlag
ISBN
9789185089277
Grott-ligan (e-bok)

Grott-ligan E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-10-30

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När Jonathan hälsar på hos sin farmor och farfar hittar han ett par dagböcker som skrevs för över hundra år sedan. I dagböckerna skrivs om en tjuvjakt på Stora Karlsö, en ö utanför Gotland, och om hur mystiskt det var att tjuvgodset aldrig hittades. Farfars avlägsna släkting som skrivit dagböckerna hittade också en grotta som ingen annan tycks känna till idag.
När sommarlovet närmar sig sitt slut får Jonathan möjlighet att återvända till ön tillsammans med sin bonuspappa Lars och bästa kompisen Viggo. Och självfallet planerar de båda trettonåringarna att leta efter både den okända grottan och det försvunna stöldgodset. Men då har de ingen aning om att det är fler som har liknande planer.
Sommarlovets sista vecka blir en spännande upplevelse där Jonathan och Viggo än en gång hjälper polisen att sätta fast skumma personer.

Grottligan är den andra boken om Jonathan och hans äventyr på Stora Karlsö. Om den första boken, Fossil-ligan, skrev Bibliotekstjänst bland annat att den är "spännande och lättläst, definitivt en sträckläsningsbok. /.../ Det är en härlig blandning av sommar, semester, spänning och kunskap, allt intelligent paketerat och med ett mycket bra språkbruk."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Fröman