Martinus som vi minns honom (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2012-12-05
Upplaga
1
Förlag
Världsbild förlag AB
Originaltitel
Martinus som vi husker ham
Dimensioner
210 x 146 x 21 mm
Vikt
503 g
SAB
Cnd
ISBN
9789185132911

Martinus som vi minns honom

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2012-12-05
294
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Trettio personer som lärde känna Martinus personligen eller kom i nära kontakt med hans arbete berättar här om sina upplevelser. De ger en ögonvittnesskildring alltifrån den blygsamma början av Martinus arbete och fram genom åren. Genom dem kommer vi människan Martinus närmare.

Som trettioåring hade Martinus en djupgående andlig upplevelse, som totalt förändrade hans liv och satte honom i stånd att skapa den världsbild som sedan dess har gjort hans namn känt i många länder.Hans författarskap med samlingsnamnet Tredje testamentet omfattar huvudverket Livets Bog (Livets bok) och Den eviga världsbilden samt ett trettiotal mindre böcker.I dessa böcker åskådliggör Martinus med hjälp av många vackra, färglagda symboler hur hela världsalltet utgör ett enda stort medvetande, som omfattar allt existerande liv.Genom ett stort antal "kosmiska analyser" påvisar han hur detta allomfattande levande universum vilar på fullständigt fasta, orubbliga, kosmiska lagar och principer. Enligt Martinus utvecklar sig jorden nu fram emot en ny andlig guldålder. Han hävdar att en ny kosmisk impuls, med vilken han avser en kosmisk inspirationskraft, strålar in över vår planet och kommer att föra med sig en förvandling som inte ens den vildaste fantasi förmår föreställa sig.

Martinus sextio år långa författarskap varade ända till hans bortgång 1981.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Martinus som vi minns honom
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 533 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sam Zinglersen

  • Martinus minnen

    Sam Zinglersen

    Martinus egen berättelse om sin barndom och uppväxt och om de händelser som ledde fram till hans verksamhet som författare och introduktör av den kosmiska världsbilden. Boken illustreras av många bilder från Martinus liv och resor. I en efterskrif...