Bakom stängda dörrar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (266.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2017-12-08
Förlag
Jentas
Översättare
Ylva Spångberg
ISBN
9789185247578

Bakom stängda dörrar Ljudbok

(49 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-12-08

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det perfekta äktenskapet? Eller den perfekta lögnen?

Känner du Jack och Grace?

Han är snygg och förmögen, hon är charmig och elegant. Han är en hängiven advokat som aldrig har förlorat ett mål, hon sköter hemmet och maten till fulländning och avgudar sin handikappade lillasyster. Fast de är nygifta verkar de ha allt. Man kanske inte vill tycka om dem, men man gör det. Man blir ohjälpligt charmad av deras otvungna, bekväma hem och av deras trevliga middagar. Man skulle vilja lära känna Grace bättre.

Men det är svårt, för man upptäcker att hon och Jack är oskiljaktiga.

Vissa skulle kalla det för riktig kärlek. Andra undrar kanske varför Grace aldrig svarar i telefon. Eller varför hon aldrig kan komma och ta en kopp kaffe, fast hon inte jobbar. Hur hon kan laga sådan enastående mat och ändå vara så slank. Eller varför hon aldrig verkar ha någonting med sig när hon går ut ur huset, inte ens en penna. Eller varför det sitter skyddande ståljalusier för alla fönster på bottenvåningen.

Vad är det egentligen som händer bakom de stängda dörrarna?


Etta på Sunday Times bästsäljarlista


Om ni tyckte om Kvinnan på tåget, så läs Bakom stängda dörrar.
Elle

Jag behövde bara en eftermiddag för att läsa ut boken, och i slutet bultade hjärtat hårt. Om man gillar snabba, hektiska historier kommer man att älska den här.
The Sun

Ett fängslande familjedrama ... den känsla av trovärdighet och skräck som genomsyrar hela Bakom stängda dörrar sviktar aldrig.
Washington Post

B. A. Paris använder klichén om att man inte vet vad som händer bakom stängda dörrar och gör det till en mardröm ... För varje kapitel stegras spänningen, och allt mer står på spel för Grace i det helvete som hennes "perfekta" äktenskap med Jack har blivit.
Huffington Post

Den här boken är 2016 års svar på Gone Girl. Nog sagt.
Women"s Health UK

Det här är en av de bästa och mest skrämmande psykologiska thrillers jag någonsin har läst.
San Francisco Book Review

Bästsäljande författaren B. A. Paris växte upp i England men har bott i Frankrike under största delen av sitt liv. Bakom stängda dörrar är hennes debutroman, och den har sålt i över 1 miljon exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Bakom stängda dörrar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Svår att avvisa
  -, 14 augusti 2022

  Den hade stunder som fick mig att tänka. Jag lyssnar på något annat. Fast det blev ändå att något inom mig tänkte, kan lyssna lite till bara för att det kändes inte alls bra att bara släppa boken då den börjat få fäste i mina tankar och känslor. Och dem sista 2h bara rusade iväg samtidigt som det känslomässigt kändes väldigt tungt och mina tankar och känslor blev helt ur fas och jag lyckades bara andas ytligt kändes det som. Men jag är glad att jag lyssnade på hela boken.

 2. Spännande och intressant!
  Ann Charlotte Yli-Tokola, 10 januari 2019

  Tyckte denna ljudbok var spännande och intressant från början till slut. Kanske lite orealistisk med tanke på den oerhört känslokalla mannens behandling av sin fru och framför allt att ingen av vännerna upptäckte det under så lång tid. Men bra skriven och bra uppläst! Bra semesterlyssning!

 3. Efter ett tag.
  Nina S (Stockholm), 13 december 2018

  Lite seg i början. Påminner om kvinnan på tåget.
  En okej ljudbok, men inget wow. Däremot tycker jag berättarrösten passar bättre till barn/ungdomsböcker.

 4. Spänning genom hela boken!
  -, 11 november 2018

  Ofattbar historia, obehaglig! Men fullt möjlig att genomföra för en psykopat.
  Lyssna med hjärtat istället för att söka ett litterärt mästerverk i denna bok - Den är värd att lyssna på ändå!

 5. Underhållande och spännande
  -, 25 februari 2018

  Inget litterärt mästerverk kanske, men spännande sträckläsning/lyssning! Den utstuderade elakheten är fascinerande och skrämmande att höra om. Bra semesterbok eller sträckläsning på en längre flygtur.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av B A Paris