Återkomst (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Harald Fors (del 4/4)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2005-03-01
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Illustrationer
135
Dimensioner
220 x 135 x 25 mm
Vikt
370 g
SAB
Hc,u
ISBN
9789185251193

Återkomst

Inbunden,  Svenska, 2005-03-01
156
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Annelie Tullgren, känd nazistsympatisör och medlem i partiet Det Nya S verige, kandiderar till en riksdagsplats i nästa val. Det har nu gått fjorton år sedan hon, sexton år gammal, dödade den jämnårige Hilmer. D et brottet anser hon sig ha sonat och hon vill nu vara med och bygga u pp ett land med en stark rättsapparat.När Hilmer dog väntade hans flic kvän Emma tvillingar och födde senare döttrarna Tove och Lydia.Trots a tt den nu fjortonåriga Tove aldrig har träffat sin pappa kan hon inte komma över hans död. Hennes känslor är mörka och hatet ligger djupt. H on vill hämnas. Sent en kväll beger hon sig till Annelie Tullgrens bos tad fast besluten att döda henne. Men någon är redan där, en person so m är ute i samma ärende.Poliskommissarie Fors och hans kolleger står i nför många obesvarade frågor. Ett tips som Fors tidigare fått av Annel ie Tullgren leder till en lägenhet i Stockholm, fylld med sprängmedel. Återkomst är den fjärde fristående delen kriminalkvartetten om polisma nnen Fors. Tidigare titlar i serien är Den osynlige, Tjafs och Kill.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Wahl

Övrig information

Annelie Tullgren, känd nazistsympatisör och medlem i partiet Det Nya Sverige, kandiderar till en riksdagsplats i nästa val. Det har nu gått fjorton år sedan hon, sexton år gammal, dödade den jämnårige Hilmer. Det brottet anser hon sig ha sonat och hon vill nu vara med och bygga upp ett land med en stark rättsapparat.

När Hilmer dog väntade hans flickvän Emma tvillingar och födde senare döttrarna Tove och Lydia.

Trots att den nu fjortonåriga Tove aldrig har träffat sin pappa kan hon inte komma över hans död. Hennes känslor är mörka och hatet ligger djupt. Hon vill hämnas. Sent en kväll beger hon sig till Annelie Tullgrens bostad fast besluten att döda henne. Men någon är redan där, en person som är ute i samma ärende.

Poliskommissarie Fors och hans kolleger står inför många obesvarade frågor. Ett tips som Fors tidigare fått av Annelie Tullgren leder till en lägenhet i Stockholm, fylld med sprängmedel.

Återkomst är den fjärde fristående delen kriminalkvartetten om polismannen Fors. Tidigare titlar i serien är Den osynlige, Tjafs och Kill.