Klenoder : våra bästa texter ur Offside (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2022-10-04
Upplaga
1
Förlag
Offside Press
Medarbetare
Carström, Jenni (form) / Carlson, Ola (form)
Dimensioner
210 x 135 x 23 mm
Vikt
486 g
SAB
Rbbaa
ISBN
9789185279715
Klenoder : våra bästa texter ur Offside (häftad)

Klenoder : våra bästa texter ur Offside

Häftad Svenska, 2022-10-04
210
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Klenoder, en samling med chefredaktörerna Anders Bengtssons och Johan Orrenius bästa texter från fotbollsmagasinet Offside, porträtteras människorna i världens största sport. Men dessa reportage handlar inte om Real Madrid, PSG eller Manchester City. De starkaste berättelserna formas oftast i skuggan av den moderna fotbollens miljardglans.

Anders är därför på plats i Sierra Leone då landets president saboterar för den svenske förbundskaptenen. Johan står vid sängkanten när sportchefen i Husqvarna följer sitt lag från dödsbädden. Anders punktmarkerar Glenn Hysén och Arne Hegerfors, medan Johan hittar ett nytt favoritlag i Bundesliga och sedan sätter sig med sin pappa på läktaren i Motala för att mäta egot hos en lokal derbykung.

Där det finns fotboll, finns berättelser.

 

»Djup och bredd från såväl de stora arenorna som bakgårdarna, med en ständigt inspirerande berättarkonst.« Juryns motivering när Johan Orrenius och Anders Bengtsson utsågs till Årets sportjournalister 2020.

Klenoder. Våra bästa texter ur Offside innehåller också ett specialskrivet förord av Fredrik Backman, och nyskrivna texter av Anders Bengtsson och Johan Orrenius i anslutning till bokens samtliga reportage.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klenoder : våra bästa texter ur Offside
  2. +
  3. Templet i öknen : så köpte Qatar världens största sport

De som köpt den här boken har ofta också köpt Templet i öknen : så köpte Qatar världens störs... av Olof Lundh (inbunden).

Köp båda 2 för 409 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna