En plats på jorden; Om att bygga en stuga och skapa ett liv. (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
217
Utgivningsdatum
2023-09-07
Förlag
Offside Press
Medarbetare
Carström, Jenni (form) / Torgeby, Frida (foto)
Dimensioner
27 x 232 x 173 mm
Vikt
785 g
ISBN
9789185279739
En plats på jorden; Om att bygga en stuga och skapa ett liv. (inbunden)

En plats på jorden; Om att bygga en stuga och skapa ett liv.

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-09-07
254
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En plats på jorden; Om att bygga en stuga och skapa ett liv. Kan levereras innan julafton
Markus Torgebys två tidigare böcker har översatts till 15 språk och inspirerat människor världen över till ett liv i samklang med naturen och våra grundläggande behov. I nya En plats på jorden om att bygga en stuga och skapa ett liv skriver Markus om det vi har allra närmast oss: husen som vi lever i.

Läsaren får följa arbetet när Markus bygger en stuga för familjen i väglöst land. De 12 kvadratmeterna saknar el och rinnande vatten men har en värmande kamin och vidunderlig utsikt över fjällen. Med goda råd, smarta genvägar och 1,5 timme tillhörande pedagogiska Youtube-instruktioner visar Markus hur vem som helst kan bygga sig ett eget »gömställe« där tiden går lite långsammare.

Boken är också en livsfilosofisk resa genom de rum som betytt mycket för Markus, hustrun Frida och de tre döttrarna. Källaren på Öckerö där Morfar lagade fiskegarnen och Mormor förberedde bagebrödet. Kåtan där Markus bodde ensam i skogen under fyra år. Huset utanför Järpen som Markus och Frida byggt bit för bit.

En plats på jorden ställer frågan: Vilka platser och människor är viktiga för just dig? Markus och Frida Torgeby försöker leva i enlighet med de svar som de själva funnit och format under sina 20 år tillsammans.

Boken är rikt illustrerad med Frida Torgebys fotografier från familjelivet, arbetet med stugan och de omgivande Jämtlandsfjällen.

 

»Har läst Löparens hjärta av Markus Torgeby. Inser att jag lever helt fel men för sent är det först när det är för sent.« Bodil Malmsten

»Man behöver inte leva i vildmarken för att uppskatta praktiska råd om att bygga sin egen utesäng, eldning, att torka blöta sockor och annat. Nivån passar egentligen alla. Och den största behållningen är nog den självupplevda berättelsen om naturens läkande kraft.« Naturskyddsföreningens tidning Sveriges Natur om Markus & Frida Torgebys bok Sova ute
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En plats på jorden; Om att bygga en stuga och skapa ett liv.
  2. +
  3. Hemtrevligt : 7 byggstenar för att skapa ett personligt hem

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hemtrevligt : 7 byggstenar för att skapa ett pe... av Elin Lervik, Katarina Matsson (inbunden).

Köp båda 2 för 533 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En plats på jorden; Om att bygga en stuga och skapa ett liv.. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Naturen

    Härligt med alla naturens moment och upplevelser.
    Enkelhet och beskrivning av bygget som han otroligt nog bar upp på höjden där stugan tog plats.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Markus Torgeby