Självledarskapet och en-minuts-chefen : bli mer effektiv med hjälp av magin i självledarskap (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2009-06-15
Förlag
Brain Books
Översättare
Bitte Wallin
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Self leadership and the one minute manager
Medarbetare
Fowler, Susan (medf.), Hawkins, Laurence (medf.)
Dimensioner
215 x 140 x 18 mm
Vikt
340 g
SAB
Qbabb,Dokaa
ISBN
9789185327249
Självledarskapet och en-minuts-chefen : bli mer effektiv med hjälp av magin i självledarskap (inbunden)

Självledarskapet och en-minuts-chefen : bli mer effektiv med hjälp av magin i självledarskap

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2009-06-15
319
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Steve är en ung mellanchef i reklambranschen som är på väg att förlora jobbet. Genom sina samtal med Cayla, en skicklig magiker och mentor, inser Steve vad han kan uppnå om han tar eget ansvar för situationen i stället för att välja rollen som offer.

Under de senaste 25 åren har miljtontals chefer i både stora och små företag tillämpat Ken Blanchards ledarskapsfilosofi. Upptäck Ken Blanchards senaste tekniker i Självledarskapet och En-minuts-chefen och de positiva resultat du kan uppnå genom att tillämpa dem!

I den här underhållande och lärorika boken berättar Ken Blanchard och hans medförfattare om Steve, en ung mellanchef i reklambranschen som är på väg att förlora jobbet. Genom sina samtal med Cayla, en skicklig magiker och mentor, inser Steve vad han kan uppnå om han tar eget ansvar för situationen i stället för att välja rollen som offer.

Cayla bygger sitt mentorskap på vad En-minuts-chefen lärt henne. Hon förmedlar självledarskapets tre trick till Steve tre tekniker som inte bara gör det möjligt för honom att behålla jobbet utan också får honom att förstå vad han behöver för att kunna fortsätta lära, växa och lyckas i sitt arbete.

Huvudbudskapet i Självledarskapet och En-minuts-chefen är att man kan öka sina möjligheter att påverka. Med rätt inställning och genom att ta eget ansvar blir det lättare att fatta självständiga och framgångsrika beslut.

Översättare: Bitte Wallin
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Självledarskapet och en-minuts-chefen : bli mer effektiv med hjälp av magin i självledarskap
 2. +
 3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 504 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Självledarskapet och en-minuts-chefen : bli mer effektiv med hjälp av magin i självledarskap. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Att ta ansvar för sig själv.
  Ronnie Kron, 4 februari 2007

  "Självledarskapet och en-minuts-chefen" är en mycket lättläst bok om självbestämmande och självledarskap. De konkreta lärdomarna i boken är invävda i en aningen fånig berättelse om en man som lär sig självledarskapets tre trick för att rädda sitt jobb.
  De tre tricken och teorierna omkring dem skulle kunna sammanfattas på bara några få sidor, men den skönlitterära ramberättelsen fyller ändå sin funktion genom att göra teorin lite mer lättsam, upprepa de viktigaste detaljerna och ge läsaren... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ken Blanchard

Övrig information

I den här underhållande och lärorika boken berättar Ken Blanchard och hans medförfattare om Steve, en ung mellanchef i reklambranschen som är på väg att förlora jobbet. Genom sina samtal med Cayla, en skicklig magiker och mentor, inser Steve vad han kan uppnå om han tar eget ansvar för situationen i stället för att välja rollen som offer. Cayla bygger sitt mentorskap på vad En-minuts-chefen lärt henne. Hon förmedlar självledarskapets tre trick till Steve ¿ tre tekniker som inte bara gör det möjligt för honom att behålla jobbet utan också får honom att förstå vad han behöver för att kunna fortsätta lära, växa och lyckas i sitt arbete. Huvudbudskapet i Självledarskapet och En-minuts-chefen är att man kan öka sina möjligheter att påverka. Med rätt inställning och genom att ta eget ansvar blir det lättare att fatta självständiga och framgångsrika beslut. Under de senaste 25 åren har miljontals chefer i både stora och små företag tillämpat Ken Blanchards ledarskapsfilosofi. Tack vare den har de blivit mer effektiva och tillfredsställda med sin arbetssituation samtidigt som de utvecklats som människor. Upptäck Ken Blanchards senaste tekniker i Självledarskapet och En-minuts-chefen och de positiva resultat du kan uppnå genom att tillämpa dem!