Skottlands whiskydestillerier : en reseguide (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2009-07-06
Upplaga
1
Förlag
Grenadine
Medarbetare
Stevali Production (form) / Westerlund, Örjan m.fl. (foto)
Dimensioner
175 x 120 x 10 mm
Vikt
260 g
SAB
Pmbaac.05-es,Qcaf-es
ISBN
9789185329830
Skottlands whiskydestillerier : en reseguide (häftad)

Skottlands whiskydestillerier : en reseguide

(21 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2009-07-06
95
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En av Sveriges mest säljande whiskyförfattare får ofta frågan "vilket destilleri är det bästa att besöka om jag reser till Skottland?" Svaret finns, men det beror mycket på vad du letar efter. I denna bok får läsaren genvägen till det bästa destilleribesöket, med hänsyn taget till om du är på plats för första gången eller om du redan blivit mätt på turistvisningarna. Örjan Westerlund har tipsen, oavsett om du är nyfiken nybörjare eller reseräv bland whiskypannorna. Örjan Westerlund har med ett flertal besök i Skottland fått möjlighet att bilda sig en uppfattning om vilka destillerier som bör besökas och även varför. I denna guidebok från Grenadine får läsaren en samlad bild av whiskyförfattarens favoriter. De utgår dock inte bara från hans egna preferenser utan också ifrån vad han rekommenderar dig som aldrig varit i Skottland såväl som den vane som kan behöva något utöver den ordinära turistturen. En förteckning finns över samtliga destillerier, om än några lyfts fram som extra värda en omväg. Som övriga böcker i Grenadines guideserie är denna bok i portabelt och påkostat format. Den är lättillgänglig i sin layout. Boken sammanfattar både grundläggande fakta som adresser och öppettider, och ger även författarens reflektioner över upplevelser på de rekommenderade ställena. Allt för att du själv ska kunna finna dina smultronställen i Skottlands whiskyvärld! Med tiotalet böcker bakom sig har Örjan Westerlund etablerat sig som en av Sveriges mest lästa dryckesförfattare, med whisky som specialitet. Totalt har hans böcker sålt i uppåt 70.000 exemplar. Örjan Westerlund står som ensam författare till En bok whisky, En handbok bourbon, Svensk spritbok, Svensk whiskybok, En handbok whisky och Svensk ölbok. Värt att nämna är att hans Svensk spritbok och Svensk whiskybok av Måltidsakademien i Grythyttan utsågs till 2006-07 års bästa dryckesböcker. Efter att ha hållit i hundratals provningar om whisky, snaps, choklad och öl är Örjan Westerlunds kännedom om våra preferenser mycket god, och hans berättarlusta på ämnena om möjligt ännu större.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skottlands whiskydestillerier : en reseguide
 2. +
 3. Gottigheter : en kokbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gottigheter : en kokbok av Jennifer Eriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 324 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skottlands whiskydestillerier : en reseguide. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig bok!
  Jonas Olsson, 3 september 2019

  Trevligt o lättläst skrivet, med glimten i ögat!
  Dock så saknas det flera av de distillerier som jag
  skulle vilja veta mer o

 2. Vilken bok!!
  Pea, 10 juni 2015

  Jag har bara börjat läsa all informativ fakta i den här härliga boken, och redan känner jag att jag vill veta mer - och ännu mer. Ibland tycker jag mig känna en doft av whisky och ekfat när jag läser om var, hur och vem och ser alla de fina fotona. Köp och njut!!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Örjan Westerlund