Fader saknad (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2015-06-16
Förlag
Lindelöws bokförlag
Dimensioner
215 x 140 x 12 mm
Vikt
361 g
SAB
Hc
ISBN
9789185379972
Fader saknad (inbunden)

Fader saknad

Inbunden Svenska, 2015-06-16

Slutsåld

Björn Lundén har skrivit ännu en skröna, Fader saknad, denna gång från Rwanda, där ett par svenska män hamnar i dramatiska situationer i sin kontakt med en rwandisk prinsessa och en ensamstående mor. Berättelsen får en minst sagt överraskande upplösning. Författaren satte första gången sin fot på den afrikanska kontinenten 2002 och blev förälskad just i landet Rwanda och dess befolkning.

Björn Lundén är en ofta anlitad föreläsare och författare till mer än 50 böcker om skatt och ekonomi.

Huvudpersonen Martin i Fader saknad är revisor på svenska ambassaden i Kigali i Rwanda. När han är ute och vandrar på landsbygden hittar han ett litet hus på en sluttning, på en av Rwandas tusen kullar, och träffar den vackra Sharita och hennes dotter Dolly. De bjuder in honom att dela deras enkla lunch och Sharita berättar för Martin om sitt liv och om Dollys far.

Så startar ett drama om kärlek, om svek, om lögn och bedrägeri. En historia där sanningen är en skabbig get och lögnen är en vacker kvinna. Berättelsen för Martin tillbaka till sitt hemland Sverige, där hans far försvann när han var liten. För att hitta sanningen måste han också hitta pusselbitar i Greifswald i östra Tyskland, men också söka igenom varje hörn av Rwanda. På expeditionen får Martin så småningom sällskap av en kärlekskrank vän från ambassaden och en Rwandisk prinsessa med ovanliga egenskaper.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Lundén