Statsrådet och döden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (154.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helge Skoog
Utgivningsdatum
2006-05-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789185430222

Statsrådet och döden Ljudbok

(14 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2006-05-12

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Trött på att höra om livets ruskigheter och om olyckliga poliser? Hör då om det levnadsglada och omätligt rika Statsrådet som lever lyckligt omgiven av hustru och 14 barn och har som hobby att lösa finurliga mordgåtor.
Här har en nobelpristagaränka dött lite väl hastigt i sitt ombonade sommarhus? Bland de misstänkta i skärgårdsidyllen finns en landhövding, ett justitieråd, en kirurgiprofessor och en konstnär.
Boken har av experter betecknats som en av de bästa deckare som skrivits på svenska vad det gäller spänning, intrig och upplösning och naturligtvis som den roligaste!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bo Balderson

  • Statsrådets fall

    Bo Balderson

    Käre lyssnare! Här träffar du på nytt Statsrådet med sin vidsträckta familj (aktuell notering: 16 barn och 2 hundar). På sitt förvirrade och energiska sätt griper han in som rättvisans högsta vårdare, när hans hjärntrust på justitiedepartementet b...

  • Statsrådets verk

    Bo Balderson

    Genraldirektören i Säpo-verket mördas på ett raffinerat sätt. Säpo-verket, den nyinrättade byråkratiska överbyggnaden till Säkerhetspolisen, behöver en ny chef. Eftersom verket lyder under justitiedepartementet faller det på statsrådets lott att h...