Den stora upptäckten : vår väg till Katolska kyrkan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2015-10-28
Förlag
Catholica
Dimensioner
180 x 120 x 20 mm
Vikt
374 g
SAB
Cjz Ekman
ISBN
9789185608508

Den stora upptäckten : vår väg till Katolska kyrkan

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-10-28
266
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Men Ulf, vad är det som är sant?« Dessa ord återkommer Birgitta allt oftare till. Det har börjat som ett förutsättningslöst sökande efter mer kunskap om de historiska kyrkorna. Det har fortsatt med en upptäcktsfärd i den katolska världen och möten med nya människor. Och nu står det klart för Ulf och Birgitta Ekman vad den Katolska kyrkan verkligen är.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den stora upptäckten : vår väg till Katolska kyrkan
  2. +
  3. Lasse Åberg : Samlade fragment ur ett spretigt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lasse Åberg : Samlade fragment ur ett spretigt liv av Lasse Åberg (inbunden).

Köp båda 2 för 365 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den stora upptäckten : vår väg till Katolska kyrkan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant och personligt inbjudande.
    Conny Flyckt, 7 december 2015

    Boken är mer omfattande i sidor räknat än i innehåll. Den spänner över lång tid och tenderar till att bli svepande, Den går inte in på djupet i någon större omfattning, vilket jag hade hoppats på. Ibland blir den mera av en reseskildring med många namn och platser än en fördjupning i hur övertygelsen utvecklas. För mig hade den gärna fått vara mer koncentrerad och mer utforskande. Jag har dock respekt för svårigheten att förmedla dess värden i så enkla former som med ord. Boken är läsvärd och... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna