Vänner emellan : att dela tron i en modern tid (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2002-08-01
Förlag
Catholica
Dimensioner
13 x 184 x 149 mm
Vikt
330 g
SAB
Ckb
ISBN
9789185608829

Vänner emellan : att dela tron i en modern tid

Inbunden,  Svenska, 2002-08-01
177
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Varje döpt och konfirmerad medlem av Kyrkan har den underbara men inte helt lätta uppgiften att göra evangeliets budskap levande och tillgängligt för alla som är öppna och söker sanningen. Evangelisationen skall leda människor fram till ett personligt möte med en person, Jesus Kristus, som i sig är det stora svaret på alla de frågor som människor ställer sig. "

Så skriver biskop Anders i förordet till denna bok som på ett enkelt och praktiskt sätt vill uppmuntra vanliga katoliker att fördjupa sig i evangeliet och den katolska tron, för att de ska kunna ge tron vidare till vänner och bekanta, så att de ska kunna lära känna Jesus och bli levande lemmar i hans kyrka.

Att vittna om Jesus kan kännas svårt och anspråksfullt, men Jesus har lovat att vara med oss. Han tar det lilla vi förmår och gör något stort av det. Genom hans nåd, kan människor vi ber för och talar med, bli djupt berörda och förvandlade av hans kärlek.

Så låt oss fatta mod och verkligen låta Jesus göra oss till människofiskare. Så många i vår närhet behöver honom och längtar efter honom. Det behöver inte vara så komplicerat. Vi delar med oss av det vi har på hjärtat - vänner emellan ...

Ulf Ekman har lång erfarenhet av evangelisation. Efter konversionen till Katolska kyrkan engagerar han sig i att fler skall lära känna Jesus och hans kyrka och vill uppmuntra katoliker att frimodigt dela med sig av tron.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vänner emellan : att dela tron i en modern tid
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 416 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Ekman