Franska Direkt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (191.9 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2007-06-08
Förlag
Univerb Förlag
Översättare
Odile Buium, Renaud Mauruc
ISBN
9789185615414
Franska Direkt (ljudbok)

Franska Direkt Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2007-06-08
345
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Franska Direkt är en självstudiekurs som kommer att hjälpa dig att bli förstådd, förstå, läsa och tala franska. Franska Direkt vänder sig till dig som antingen är nybörjare eller som lämnat nybörjarstadiet men behöver repetera. I ett aktivt vardagsspråk använder man mellan 500 och 1500 ord. En amerikansk nyhetstidning har räknat ut att de i sin tidning använder ca 600 ord. I Franska Direkt kommer du att lära dig ca 1500 nya ord.

För att du skall fortsätta och förkovra dig i franska gäller att du tar varje tillfälle i akt att tala franska, att lyssna på franska nyhetsprogram, att läsa franska tidningar och övrig litteratur eller gå med i en konversationsgrupp nu när du fått en stabil grund. Varför inte en resa till Paris?

Kursen består av en bok i PDF-format och ljudfiler. Den medföljande boken består av 269 sidor och förutom de 23 kapitlen finns en sammanfattande grammatik, en alfabetisk ordlista från franska till svenska och från svenska till franska och facit till övningsuppgifterna. Varje kapitel består av introduktion till kapitlets ämne, grammatik, nyckelord, dialoger, ordspråk och övningar. Alla kapitel är inspelade på ljudfilerna - det är infödda fransktalande som läst in materialet. Du kan använda enbart ljudfilerna och lyssna på inspelningarna som ett användbart sätt att vänja örat vid vad som sägs och hur det sägs. Som alla Univerbs kurser är denna tvåspråkig - du hör först ordet/frasen på svenska och därefter på franska.

Lyssna och repetera! Écoutez et répétez!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Franska Direkt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lärorikt att lyssna
    Bergtagen, 16 september 2018

    Har sedan tidigare Italienska Direkt.
    Tycker ljudbok (i komb m textbok) är överlägset enbart texbok.
    Strukturerad. Varje kapitel bygger på olika situationer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann-Charlotte Wennerholm