Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Åttio dagar (del 1)
Utgivningsdatum
2012-09-07
Förlag
Xstory
Översättare
Havianna Polman
ISBN
9789185683727

Åttio dagar gul E-bok

(5 röster)
E-bok,  Svenska, 2012-09-07
29
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Åttio dagar gul är en oemotståndlig erotisk berättelse i samma anda som Femtio nyanser-serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig. Och snart följer fortsättning med Åttio dagar blå och Åttio dagar röd.

Summer - ung, vacker, sensuell och begåvad violinist - är fången i en trist relation med en man som är ointresserad av erotik. Hon går helt upp i sin musik, mest Vivaldi och Mendelssohn, och för att förtjäna sitt uppehälle spelar hon i Londons tunnelbana.

När ett fyllo förstör hennes fiol får hon ett överraskande erbjudande från Dominik, en universitetslärare med starka och speciella begär. Han är helt förtrollad av Summer sedan han sett henne spela och vill ge henne en exklusiv fiol. Men han har ett villkor: hon måste först spela för honom - naken och i hans hem.

Summer och Dominik kastar sig in i en halsbrytande erotisk relation med många komplicerade förvecklingar, lika oförutsägbara som spännande. Summer får chansen att uppleva och bejaka en mörk sida av sin sexualitet som hon tidigare hållit tillbaka. Men snart förstår hon att njutning också kan betyda smärta.

Kan en relation så fylld av uppslukande passion överleva?

Vina Jackson är pseudonym för två etablerade författare. Åttio dagar-trilogin är deras första samarbetsprojekt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Vina Jackson