Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Åttio dagar (del 1/3)
Antal sidor
318
Utgivningsdatum
2013-03-13
Upplaga
1
Förlag
Xstory
Översättare
Havianna Polman
Originaltitel
Eighty days yellow
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
178 g
SAB
Hce
ISBN
9789185683758

Åttio dagar gul

(64 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-03-13
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Åttio dagar gul är en oemotståndlig erotisk berättelse i samma anda som Femtio nyanser-serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig. Boken följs upp med Åttio dagar blå och Åttio dagar röd.

Summer - ung, vacker, sensuell och begåvad violinist - är fången i en trist relation med en man som är ointresserad av erotik. Hon går helt upp i sin musik, mest Vivaldi och Mendelssohn, och för att förtjäna sitt uppehälle spelar hon i Londons tunnelbana.
När ett fyllo förstör hennes fiol får hon ett överraskande erbjudande från Dominik, en universitetslärare med starka och speciella begär. Han är helt förtrollad av Summer sedan han sett henne spela och vill ge henne en exklusiv fiol. Men han har ett villkor: hon måste först spela för honom - naken och i hans hem.
Summer och Dominik kastar sig in i en halsbrytande erotisk relation med många komplicerade förvecklingar, lika oförutsägbara som spännande. Summer får chansen att uppleva och bejaka en mörk sida av sin sexualitet som hon tidigare hållit tillbaka. Men snart förstår hon att njutning också kan betyda smärta.
Kan en relation så fylld av uppslukande passion överleva?

VINA JACKSON är pseudonym för två etablerade författare. Åttio dagar-serien är deras första samarbetsprojekt.

Den fjärde delen Åttio dagar bärnsten utkommer i januari 2014.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Åttio dagar gul
 2. +
 3. Åttio dagar blå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Åttio dagar blå av Vina Jackson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Åttio dagar gul. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Samma berättelse
  Kenneth Björklund, 18 december 2023

  Läste blå o röd förstod först då att de tre gul blå röd var samma berättelse..med den gula är del 1 blå 2 röd del 3 av samma berättelse ..så att nu läsa gul när man vet slutet är lite trögt..vilket den inte är om man läser Åtta dagar i rätt följd

 2. Nyanser i annan färg än grått
  Ewa Hardelin, 4 juli 2018

  Fan fiction på E L James. Om man anser Fifty Shades of Grey vara njutbar läsning kommer även denna bok att tillfredsställa.

 3. Riktigt bra
  Emilia P, 13 augusti 2014

  Jag gillade den här boken, den var spännande, fängslande och svår att lägga ifrån sig. Jag plöjde igenom den på en dag då jag inte kunde låta bli att läsa om vad som skulle hända härnäst.
  Den är grövre än Femtio nyanser, ja, men tusan så mycket mer intressant! Läser resten av böckerna i serien med och tycker att de håller samma nivå.

 4. Besviken
  AnnaC, 18 juni 2014

  Boken var en besvikelse. Författarna hoppar mellan att skriva boken från summers tankar till Dominiks tankar till att sen hamna på att någon berättar historien. Kan ha att göra med att det är två författare som skrivit boken. Boken var till skillnad från femtio nyanser inte alls fängslande och storyn är bara patetisk. Man känner ingen passion eller attraktion alls till huvudpersonerna och boken är stundtals långtråkig. Sexet är rått men absolut inte något som får det att pirra i magen och bok... Läs hela recensionen

 5. Vilken besvikelse! Bara för att man gillar femtio...
  Sanna Marie Therese Liljegren, 19 september 2013

  Vilken besvikelse! Bara för att man gillar femtio nyanser så gillar man inte denna boken.
  Det hände inte mycket och den kändes slarvig.
  Personbeskrivningarna var halvdana och jag fick liksom ingen känsla.

 6. Många jämför den med femtio nyanser, det kan jag inte...
  Gullinina, 20 juni 2013

  Många jämför den med femtio nyanser, det kan jag inte göra. Femtio nyanser är mer romantiserad medans den här är grövre i de sexuella äventyren.
  Summer rådnar inte heller hela tiden i den här boken utan är en karaktär som är väldigt nyfiken på sin sexualitet och själv vågar se till att testa de hon känner för utan att egentligen känna någon rädsla.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Vina Jackson