Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2011-06-07
Förlag
Kartago Förlag
Illustratör/Fotograf
Jan Lööf
Dimensioner
295 x 230 x 15 mm
Vikt
1160 g
SAB
Hci
ISBN
9789186003821
Jan Lööfs serier volym tre (inbunden)

Jan Lööfs serier volym tre

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2011-06-07
209
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jan Lööfs barnböcker hör till de mest lästa i Sverige. Med denna bok, och de två tidigare i samma serie, har vi tagit med allt det andra som Jan Lööf har skapat. Här öppnar sig en helt ny värld, med fotomontage, affischer, målningar och digitala experiment. Dessutom berättar Jan Lööf för första gången hur han arbetar och skapar sina historier och bilder. Men främst består denna samlingsvolym av tecknade serier, bland annat några av de mest klassiska Felix-äventyren: Felix och meteoren, Felix och Cecilia och Felix i Afrika.

I "Jan Lööfs serier del 1" började vi publicera den spännande historien om Ville, som gick som följetong i Tidningen Vi 1975. Serien kommenterades av såväl kung Carl Gustaf som statsminister Olof Palme, vilka också figurerade i serien. Vi fortsatte med den svartvita Felix, som publicerades i flera dagstidningar i Danmark och Sverige på sextiotalet. Felix innehåller fantastiska äventyr med tidsmaskiner, apor och resor över kontinenterna. Tillsammans har vi i de tre volymerna publicerat över 550 sidor tecknade serier av Jan Lööf.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jan Lööfs serier volym tre
  2. +
  3. Jan Lööfs serier. Volym ett

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jan Lööfs serier. Volym ett av Jan Lööf (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jan Lööfs serier volym tre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Förträffligt!
    P. Seudonym, 17 mars 2015

    Kul att se en gammal klassiker uppfriskad i färg och att en ny generation får möjlighet att njuta av Lööfs egensinniga fantasi...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jan Lööf