Skräckens Labyrinter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (185.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Svenska Ljud Classica
Inläsare
Ernst-Hugo Järegård
Utgivningsdatum
2011-09-28
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Sam J Lundwall
ISBN
9789186023157

Skräckens Labyrinter Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2011-09-28

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En man ligger i sitt rum och lyssnar på något i väggen. Det krafsar, slafsar och fräser. Vad är det? Är det råttor som ränner runt i väggen? Och finns det en risk att de kommer att tugga ut hans ögon, hans hals och gnaga av köttet från hans ben om han somnar? Och under marken vilar forntida, hedniska gudar - som bara väntar på ögonblicket då sprickan mellan verklighet och dröm är tillräckligt bred för att de ska kunna bryta igenom.

I H. P. Lovecrafts noveller, som är bland de första att lansera den idag populära termen "kosmisk skräck", väntar hela tiden kaoset runt hörnet eller under våra fötter. Mänskligheten riskerar konstant att slukas upp av vrålande, tidlösa dimensioner. Ta en tur genom en av den amerikanska litteraturens viktigaste röster, men förvänta dig inte att komma ut med förståndet i behåll ...

Howard Phillips Lovecraft (1890-1937) var en amerikansk författare av skräckberättelser, de flesta i novellform. Han introducerade 'Cthulhu myten', i vilken mänskligheten hotas av uråldriga väsen, bland andra den galne guden Cthulhu.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av H P Lovecraft