Kom till Sångbäcken! (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2020-04-13
Förlag
Kosmos förlag
Illustratör/Fotograf
Gudrid malmsten
Dimensioner
275 x 205 x 11 mm
Vikt
600 g
SAB
uX
ISBN
9789186066826
Kom till Sångbäcken! (kartonnage)

Kom till Sångbäcken!

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2020-04-13
303
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sångsamlingen Kom till Sångbäcken! innehåller 90 sånger ur en levande waldorftradition och lämpar sig väl att använda i förskolan och hemma. Den röda tråden genom boken kan sammanfattas i två ord: Det levande! De livfulla illustrationerna av Gudrid Malmsten förstärker temat.

I Sångbäcken porlar sånger för saga och fest. Här finns sånger för dans och lek. Barn sjunger om att laga soppa och om ugglan i skogen. Tyst flyter sånger förbi mot vila och sömn. Bäcken rinner fram genom dagar och årstider och når till slut havet, med luftiga visor om vågor och segelskepp!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kom till Sångbäcken!
 2. +
 3. Babblarnas låtar : noter & texter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Babblarnas låtar : noter & texter av Ola Schubert, Anneli Tisell, Luciana Amado Sandberg, Arita Andrade, Jennie Wiik Edman (inbunden).

Köp båda 2 för 532 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hélène Bohman Blomqvist

 • SÅNGTRÄDET - 84 sånger från när och fjärran

  Hélène Bohman Blomqvist

  HELENE BOHMAN BLOMQVIST är pedagog och visartist med rötter i folkmusik, pop och Waldorfpedagogik. Hon utbildar människor i sång, talkonst och muntligt berättande och har en bakgrund både i 70-talets alternativa musikrörelse och i antroposofisk lä...

 • Och tiden

  Hélène Bohman Blomqvist

  Hélène Bohman Blomqvist är en låtskrivande artist och lärare med rötter i Waldorfpedagogiken. Hon föddes 1949. Diktsviten "och tiden" berättar om smärtsam förlust och dottern Erika, som miste livet p.g.a. psykisk sjukdom 2016. I dikterna...