Feedback (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
419
Utgivningsdatum
2011-06-01
Förlag
Wela förlag
Dimensioner
200 x 125 x 25 mm
Vikt
450 g
SAB
Hc
ISBN
9789186081232
Feedback (häftad)

Feedback

Häftad,  Svenska, 2011-06-01
201
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sverige i en nära framtid. Bandet Feedback har gjort en snabb karriär och närmar sig toppen. Men bara några dagar före en viktig spelning väljer den karismatiske sångaren Pete att försvinna spårlöst. Hans manager och före detta flickvän Tina är den enda som får veta något. Tina får veta att Pete ska gå under jorden men inte varför - och någon timme senare kan inte ens AI:n på nätet hitta honom.
Samtidigt stegras bråken mellan svennar och nysvenskar mot en kokpunkt. En västindisk rappare mördas brutalt. Ungdomsgäng drar runt på gatorna, ofta i jakt på den obehagliga drogen lime. Alltsammans kompliceras när sextonåriga Malin förälskar sig i kuron Samir.
Tina, Malin och de andra hamnar mitt i en spiral av våld och kaos. Någon måste ligga bakom det som händer. Men vem? Och varför?

KG Johansson är välkänd som författare till en mängd musikläroböcker samt som översättare av alla de stora sf-författarna: Asimov, Dick, Vance, Clarke, LeGuin och många andra. Från 1978 var han lärare vid Musikhögskolan i Piteå där han de senaste åren innehade en professur i rockmusik. Från och med hösten 2006 är han frilansande skrivare på heltid. För sin roman Googolplex erhöll han Spektakulärt pris 2011 för fjolårets bästa svenska science fiction-roman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Feedback
  2. +
  3. Färskt vatten till blommorna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Färskt vatten till blommorna av Valérie Perrin (pocket).

Köp båda 2 för 280 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kg Johansson