Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
106
Utgivningsdatum
2018-09-24
Upplaga
1
Utmärkelser
Pulizerpriset
Förlag
Atrium Förlag
Översättare
Christo Burman
Originaltitel
Stuart Little
Illustratör/Fotograf
Jenny Berggren
Dimensioner
216 x 206 x 15 mm
Vikt
417 g
SAB
Hcf
ISBN
9789186095819
Stuart Little (inbunden)

Stuart Little

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-09-24

Slutsåld

E B Whites barnboksklassiker i färgillustrerad utgåva.

Stuart är familjen Littles andra son, och han är väldigt lik en mus, med alla de för- och nackdelar det för med sig. Tack vare sin ringa storlek råkar Stuart ut för de mest otroliga äventyr, och får en vän i fågeln Margalo och en svuren fiende i familjens katt Snöboll.

Stuart Little är en av de mest lästa och älskade böckerna någonsin, och detta är den första kompletta svenska utgåvan. Denna bok är en nyöversättning av Christo Burman försedd med färgbilder av Jenny Berggren.

"Det är härligt hur självklart den lille musen accepteras av alla och envar. Alla behandlar honom som en människa och hans reflektioner och annorlunda perspektiv gör berättelsen mycket speciell." - Mia Mårtensson, BTJ

E B Whites barnböcker - Stuart Little, Min vän Charlotte och Svanens trumpet - är utmärkta högläsningsböcker för alla åldrar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stuart Little. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiskt fin klassiker
    Kaffeläsaren, 18 december 2018

    Stuart Little är E B White första barnbok som publicerades redan 1945, precis efter krigsslutet. Nu har Atrium Förlag släppt tre stycken av E B Whites gamla klassiska barnböcker på nytt med nya illustrationer av Jenny Berggren. Stuart Little är en kavat liten mus som beter sig som en människa och behandlas precis som en också. Med sin lilla storlek hamnar han ideligen på små oväntade äventyr. Lille Stuarts liv berör! Även sonen fängslas av berättelsen! Det är en charmig historia och fast det ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner