Kommersiella fastigheter i samhällsbyggandet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2011-08-31
Förlag
SNS Förlag
Dimensioner
220 x 149 x 10 mm
Vikt
490 g
SAB
346.0437,Qb
ISBN
9789186203962
Kommersiella fastigheter i samhällsbyggandet (häftad)

Kommersiella fastigheter i samhällsbyggandet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-08-31
246
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
De kommersiella fastigheterna i form av kontor, butiker, hotell, restauranger m.m. skapar och karaktäriserar våra stadsmiljöer. Fastigheterna utgör arbetsplatser och mötesplatser för miljontals svenskar.

Trots synlighet och ett omfattande utnyttjande saknas det en sammanhållen diskussion om den kommersiella fastighetssektorns funktion och betydelse för samhällsbyggandet.

Hans Lind och Stellan Lundström, professorer i fastighetsekonomi på Kungliga Tekniska högskolan, tar här ett samlat grepp på fastighetssektorn och för en diskussion som spänner från dagsaktuella frågor om prisbubblor och energi-effektivisering till frågor om fysisk planering, ägarkategorier och förvaltningsformer som påverkar samhällsbyggandet på längre sikt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kommersiella fastigheter i samhällsbyggandet
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 395 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kommersiella fastigheter i samhällsbyggandet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Saklig - men inte så mycket mer
    Oskar, 27 maj 2014

    Ologisk disposition, torftigt språk, få bra exempel osv. Ambitionen är bra och ämnet är viktigt när blandstaden är en allt mer efterfrågad "produkt". Men författarna har gjort bättre ifrån sig tidigare och jakten på en bättre introduktion till kommersiella fasligheter fortsätter.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna