Någon sorts frid (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (327.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Siri Bergman (del 1)
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2009-08-13
Förlag
Ordfront Ljud
ISBN
9789186223250
Någon sorts frid (ljudbok)

Någon sorts frid Ljudbok

(35 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2009-08-13

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Siri är psykolog och psykoterapeut. På hennes praktik hänger man av sig kappan, tar några klunkar vatten och berättar om sina djupaste rädslor och mörkaste hemligheter. Men även Siri bär på en smärta, och i skärgårdsstugan som skulle blivit hennes och hennes mans drömhem känner hon sig alltmer ensam och rädd.

Så hittas en av hennes patienter död i vattnet utanför hennes hem. Polisen finner ett självmordsbrev där flickan tackar Siri för att ha hjälpt henne inse hur meningslöst livet är. Siris värld rasar samman. Är hon verkligen så dålig på sitt jobb? Eller finns det en annan förklaring?

Hon börjar få en otäck, smygande känsla av att någon förföljer henne. Att någon där ute i mörkret utanför stugan vill henne illa.

Någon sorts frid är en fängslande psykologisk spänningsroman som utforskar den tunna gränsen mellan det friska och det sjuka, mellan gott och ont inom oss. Den är systrarna Camilla Grebe och Åsa Träffs debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Någon sorts frid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Boken gav mersmak
  Åke, 14 januari 2020

  Boken har gett mig mersmak och halvvägs genom boken trodde jag mig veta vem som låg bakom alla illgärningar. Visade sig att jag var på rätt spår men fel person. :-)

 2. En bok värd att lyssna på.
  -, 7 september 2018

  Jag gillade Siri o hennes bästa vännina, beskrivningar som fick mig att verkligen se händelserna.
  Boken är krypande, svårt att klura ut vem som är gärningsman/kvinna.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna