Twilight - Om jag kunde drömma (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (386.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Twilight (del 1)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2011-07-07
Förlag
Storyside
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789186229351
Twilight - Om jag kunde drömma (ljudbok)

Twilight - Om jag kunde drömma Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2011-07-07

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i delstaten Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest kär. Edwards och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Om jag kunde drömma är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännande blandning av thriller och kärleksroman. Den har på kort tid blivit en världsuccé av Harry Potter-mått. "Twilight", den framgångsrika filmatiseringen av romanen, kommer på DVD i maj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Twilight - Om jag kunde drömma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt spännade
  -, 23 maj 2022

  När man väl börjat kan man inte sluta! Jag lyssnade varje dag och pausade bara vid måltider. Så glad att de här böckerna har gjorts för dem är otroligt bra och otroligt spännande!

 2. Min trygghets go-to-bok
  - (Västerås), 13 februari 2022

  Efter alla gånger jag lyssnat så är det otroligt att jag aldrig tröttnar.

 3. Second time around
  -, 7 september 2021

  Och jag uppskattar boken mycket bättre den här gången än första. Var 20 år första gången - nu är jag 30. Jag kan relatera till så mycket mer den här gången än första gången. Detta ar inte vad jag förväntade när jag beslöt mig att lösa serien igen.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Stephenie Meyer