Bree Tanners andra liv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (125.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Twilight (del 5)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2010-06-18
Förlag
Storyside
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789186231569

Bree Tanners andra liv Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2010-06-18

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Äntligen! Efter nästan två års tystnad kommer Stephenie Meyer ut med en uppföljare i sin omåttligt populära Twilight-saga - Bree Tanners andra liv.

Bree Tanners andra liv berättar historien om den nyfödda vampyren Bree Tanner, som först dök upp i Ljudet av ditt hjärta. Vi får följa de nyfödda vampyrernas förberedelser och jakt på Bella Swan och familjen Cullen, deras möte - och det oförglömliga slutet.

Karaktären Bree har en framträdande roll i den kommande filmen Eclipse som distribueras i Sverige av Nordisk Film, med världspremiär den 30 juni.

"Stephenie lät mig läsa ett utkast till boken medan vi förberedde filmen", säger regissören David Slade. "Jag gillade verkligen historien. Den gav oss fantastiska insikter som inspirerade valet av inspelningsplatser i filmen och påverkade hur vi skräddarsydde scener. Jag tror att fansen kommer att älska de fascinerande detaljerna i kärlek, rädsla och agerande hos en nyfödd vampyr."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bree Tanners andra liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fristående del, novell
  bonadea, 24 februari 2022

  Bok 5 är en fristående novell. Denna bok skiljer sig från de övriga böckerna ur serien eftersom den är skriven ur de vampyrerna som livnär sig på människornas blod. Vem minns Bree som var en bikaraktär i bok 4. Hon var med i filmen i 5 minuter och hon var så oviktig att man hade kunnat klippa bort henne. Istället skriver Stephenie Meyer en novell som är i klass med de övriga böckerna om inte bättre.
  Det är synd att författaren valde ge Bree ett sådant slut i bok 4,det går inte att ta till... Läs hela recensionen

 2. Läsvärd!
  -, 14 september 2021

  Precis som midnattssol svarar den på en massa oupklarade frågor.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stephenie Meyer