Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-01-15
Upplaga
1
Förlag
Känguru
Dimensioner
216 x 208 x 20 mm
Vikt
437 g
ISBN
9789186289829

Älskade barn

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-01-15
137
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Minns de första viktiga åren med ditt barn. Och låt barnet när det blir större läsa om sina tidiga år i livet. Älskade barn är en fylla-i-bok. Här finns gott om plats att notera minnen och milstolpar som födseln och de första viktiga utvecklingsstegen, vad namnvalet har för historia, hur släkten ser ut och vilka favoriter barnet har bland filmer och böcker. Gott om plats finns också för anteckningar och foton.
Vad som gör Älskade barn unik är att den vänder sig till alla typer av familjer, inte bara den stereotypa kärnfamiljen. Det är helt enkelt en fylla-i-bok för alla föräldrar - en perfekt present till blivande eller nyblivna mammor och pappor, som också passar som gåva vid dop och namngivningsceremonier.

KATY KIMBELL och LI SÖDERBERG träffades när de studerade på Konstfack. Båda är verksamma som grafiska formgivare och illustratörer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Älskade barn
  2. +
  3. Hundsalongen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hundsalongen av David Henson (inbunden).

Köp båda 2 för 292 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Älskade barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. jättebra

    Sorgligt att jag bara hittat EN bok som passar alla barn. Men den här är kanon så alla andra traditionella gamla böcker är helt uteslutna i jämförelse med denna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna