Mitt sanna Jag : från medberoende till frihet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-13
Förlag
Blue Publishing
ISBN
9789186293611

Mitt sanna Jag : från medberoende till frihet E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-09-13

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Många går igenom livet per autopilot. Lever inte, finns bara till.

Jag var en av dem.

Utåt sett verkade jag lycklig och framgångsrik, men inombords var jag ensam och tom. Jag kämpade hårt för yttre bekräftelse och andras godkännande. Jag jagade prestationer, maktpositioner och statussymboler för att nå framgång och bli betraktad som »lyckad« i andras ögon.

De hårda kraven jag ställde på mig själv ledde till ätstörningar, hög stressnivå och total utmattning. Det var först när min mamma fick cancer och sedan dog som jag vågade stanna upp och konfrontera det jag flytt ifrån i hela mitt liv:

Mig Själv.

Hösten 2015 började jag en utbildning i IRIZ-metoden, den femte vågens psykologi. Det var en resa som räddade mitt liv. Genom utbildningen och samtalsterapi kunde jag frigöra mig från mitt medberoende, som låg till grund för min ohälsa, och finna mitt sanna Jag. Jag kunde läka mig inifrån och ut och börja leva mitt liv fullt ut.

Den här boken är min personliga resa om hur jag kom vidare i mitt liv efter många år av självdestruktiva beteenden och handlingar. Min önskan är att du, genom mina erfarenheter och prövningar, ska veta att det alltid finns en väg ut ur lidandet.

Caroline Albo
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Caroline Albo

  • Healing Your Inner Child

    Caroline Albo

    Many people go through life by autopilot. They do not live, they only exist. I was one of them. Outwardly, I seemed happy and successful, but on the inside I was alone and very insecure. I fought hard for external validation and the approval of ot...