Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
12 talares tankar (del 2)
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2019-03-11
Upplaga
1
Förlag
Blue Publishing, Stefan Lundström
Medarbetare
Hartman, Thomas (förf.) / Darmell, Micke (förf.) / Liljeberg, Mia (förf.) / Tern, Jan (förf.) / Signahl, Charlotte (förf.) / Lacinai, Antoni (förf.) / Wahlin, Elisabeth (förf.)
Dimensioner
220 x 148 x 19 mm
Vikt
328 g
SAB
Bra
ISBN
9789186293635
12 talares tankar om möten (kartonnage)

12 talares tankar om möten

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2019-03-11
129 202 Du sparar 73 kr!
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hur sätter du upp ett möte? Hur inkluderar och involverar du? Hur använder du teknik på ett bra sätt? Hur kan du tänka strategiskt och praktiskt för att mötet ska hjälpa er verksamhet framåt och ge er ett roligare jobb på köpet?Den här boken ger dig 12 talares och moderatorer tips och tankar om hur du får till bra möten. Allt från stora events och konferenser till mindre internmöten och workshops. Varje talare har sitt eget kapitel och tillsammans bildar de ett heltäckande pussel som du kommer ha nytta av om du på ett eller annat sätt håller i möten på din arbetsplats.Avsändare är inte bara författarna utan också talarbranschens egen förening för professionella talare och moderatorer: NSA Sweden (National Speakers association) eller på svenska: Talarföreningen.Att ha många möten är ingen konst. Att ha bra möten är en helt annan sak.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 12 talares tankar om möten
  2. +
  3. Samhällsvetenskapliga metoder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Samhällsvetenskapliga metoder av Alan Bryman (häftad).

Köp båda 2 för 777 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 12 talares tankar om möten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Oändligt många skarpa, konkreta mötestips
    Johanna Nilsson , 23 augusti 2020

    Jag ler av igenkänning när jag läser alla roliga och ibland dråpliga exempel - och blir så glad över mängder hjälpsamma tips kring bra möten som ger värde - av alla de slag från alla författarna. Imponerande och inspirerande. Som en kraftfull bibel för möten!

Visa alla 1 recensioner