Muskler anatomi och funktion (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-08-14
Upplaga
1
Förlag
SISU Idrottsböcker
Dimensioner
210 x 152 x 15 mm
Vikt
280 g
ISBN
9789186323431

Muskler anatomi och funktion

(19 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2012-08-14
223
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att studera människans muskler kan många gånger vara komplicerat - det är många begrepp som ska läras in och då inte bara muskelns namn och funktion utan ibland även de latinska benämningarna för muskelns ursprung och fäste.

Muskler - anatomi och funktion är en bok som belyser människans större muskelgrupper med fokusering på deras ursprung, fäste och funktion. Den har en pedagogisk layout, innehåller informativa illustrationer och texter på både svenska och latin för att underlätta för dig som ska lära in musklernas anatomi och funktion.

Boken vänder sig till dig som studerar till exempelvis sjukgymnast, naprapat, kiropraktor, personlig tränare, idrottslärare eller massör. Den fungerar även utmärkt som uppslagsbok för kliniskt verksamma inom samma områden eller för dig som är allmänt intresserad av träning och vill lära dig mer om människans muskler och funktion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Muskler anatomi och funktion
 2. +
 3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 472 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Muskler anatomi och funktion. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra upplägg
  Fredrik, 12 december 2016

  Boken är väldigt enkel att förstå och allt är väldigt bra upplagt. Fungerar väldigt bra för mig att använda när jag pluggar in musklers namn, ursprung och fäste. Det är också användbart att förklaringar står med svenska begrepp och latinska.
  Det den missar är att skriva ut samlingsnamn på muskler som hamstring och quadriceps, men det är nog det enda jag ansåg behövdes.

 2. Mycket bra, med tydliga bilder. Lätt bok som är enkel...
  Lisa, 8 november 2013

  Mycket bra, med tydliga bilder. Lätt bok som är enkel att ta med sig på ex klinik och bra för att förklara för patient var musklerna sitter och var de gör. All information är god men saknar segmentell innervation.

 3. Perfekt för studier om kroppens alla muskler! Väldigt...
  Anonym, 3 oktober 2013

  Perfekt för studier om kroppens alla muskler! Väldigt bra bilder och bra information om ursprung, fäste och funktion på respektive muskel.

 4. Superbra. Använde den som referens när jag pluggade...
  hentai, 8 juli 2013

  Superbra. Använde den som referens när jag pluggade till terapeut. Bra och enkel att förstå. Ger detaljerad info om varje muskel såsom ursprung, fäste, funktion etc. Bra och tydliga illustrationer. Rekommenderas varmt.

Visa alla 4 recensioner