Gravid på dina villkor - Självmedkänsla för en blivande mamma (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (200.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Elin Borg
Utgivningsdatum
2017-11-28
Förlag
Buena Vida
ISBN
9789186389680

Gravid på dina villkor - Självmedkänsla för en blivande mamma Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-28

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Graviditeten är en av de mest omtumlande händelserna i en kvinnas liv. Du och din kropp skall förvandlas till mamma. Boken Gravid på dina villkor - Självmedkänsla för en blivande mamma hjälper dig att möta den kroppsliga och psykologiska förvandlingen.

Du får en förståelse för vad som händer i kroppen och lär dig att hantera hormoner, illamående och viktökning. Med hjälp av självmedkänsla blir du lika inkännande och varm emot dig själv, som du drömmer om att bli emot din bebis.

Samma självmedkänsla ger dig de bästa förutsättningarna för att lugna din bebis när han eller hon är orolig. Din trygghet blir din bebis trygghet.

För bästa resultat rekomenderar vi att du laddar ner den tillhörande appen med samma namn.
På appen hittar du ett antal träningsprogram och skrivövningar i självmedkänsla, självuppskattning, mindfulness och mindful eating anpassade för dig som gravid och mamma.

Övningarna lägger grunden för det föräldraskap som passar allra bäst för just dig och din bebis - en graviditet på dina villkor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elin Borg

  • Mindful eating

    Elin Borg

    Vill du äta bättre, må bättre och känna dig nöjd med din kropp? Har du svårt att uppnå bestående förändringar? Här börjar ett medvetet liv där du lär dig att lyssna på din kropp och tar kontroll över ditt ätande! Den här boken riktar sig till dig ...

  • Dagbok för medvetet ätande

    Elin Borg

    Den här Dagboken för medvetet ätande är ett komplement till boken Mindful Eating. Dagboken är tunn och enkel att bära med sig, samtidigt som den har tydliga lättskrivna sidor. Boken har plats för 12 veckor där du kan bokföra av vilka anledningar d...