"Det är så orättvist" : Botkyrkaungdomars upplevelser av covid-19-pandemins konsekvenser för deras livsvillkor, levnadsvanor och hälsa (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
74
Utgivningsdatum
2022-11-21
Förlag
Mångkulturellt centrum
Medarbetare
Frank, Linnea (form)
Dimensioner
210 x 148 x 5 mm
Vikt
133 g
SAB
Ohe-c
ISBN
9789186429607
"Det är så orättvist" : Botkyrkaungdomars upplevelser av covid-19-pandemins konsekvenser för deras livsvillkor, levnadsvanor och hälsa (häftad)

"Det är så orättvist" : Botkyrkaungdomars upplevelser av covid-19-pandemins konsekvenser för deras livsvillkor, levnadsvanor och hälsa

Häftad, Svenska, 2022-11-21
98
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna rapport söker svar på frågan med utgångspunkt i Coronatidsarkivet, en intervjusamling om 200 intervjuer som Mångkulturellt centrum genomförde vid två intervjutillfällen i juni/juli 2020 och i februari 2021. Uppdraget genomförs inom ramen för Folkhälsomyndighetens arbete med att följa konsekvenserna av covid-19-pandemin och samhällets smittskyddsåtgärder ur ett brett folkhälsoperspektiv. Mångkulturellt centrum (MKC) är en kommunal stiftelse vars uppdrag är att producera och sprida kunskap om de nya förutsättningar för demokratin som följer i spåren av migration och globalisering. Vi bedriver utbildning, forskning, bokutgivning, konstpedagogisk verkstad och specialbibliotek, samt anordnar utställningar, konferenser och offentliga samtal inom våra verksamhetsfält. Mångkulturellt centrum (MKC) är en kommunal stiftelse vars uppdrag är att producera och sprida kunskap om de nya förutsättningar för demokratin som följer i spåren av migration och globalisering.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. "Det är så orättvist" : Botkyrkaungdomars upplevelser av covid-19-pandemins konsekvenser för deras livsvillkor, levnadsvanor och hälsa
  2. +
  3. Förortshat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förortshat av Johanna Langhorst (häftad).

Köp båda 2 för 315 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna