Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Svärdens väktare (del 7)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
426
Utgivningsdatum
2011-04-15
Upplaga
1
Förlag
Coltso
Översättare
Britt-Marie Ingdén-Ringselle
Originaltitel
Odinochestvo maga 2
Medarbetare
Bergting, Peter (form) / Jonson, Christer (form)
Dimensioner
240 x 150 x 40 mm
Vikt
890 g
SAB
Hce
ISBN
9789186437084

Nekromantikerns ensamhet 2

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2011-04-15
210
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
Visa alla 1 format & utgåvor
Nekromantikern har funnit en tillfällig tillflykt hos en grupp hemliga anhängare av den legendariske svartmagikern Saladoréen, men oroas allt mer av de unga lärjungarnas fanatism. Uppenbarligen har de inte insett farorna med Saladoréens mörka arv, som bringat så många i fördärvet. Samtidigt hopar sig tecknen på att Fess är nära att förvandlas till den Förintare som allt fler ser i honom.

Heliga inkvisitionen har inte gett upp jakten och hans vördighet fader Etlau är ivrigare än någonsin att sätta klorna i den undflyende kättaren. Även stridsmagiker Klara Kummel från Dalen vill gärna få en pratstund med Fess, som sannerligen tycks ha ställt till det för sig i den nya världen. Frågan är om inte Inkvisitionen trots allt har rätt - pojk vaskern verkar faktiskt ha blivit Förintaren!

I Klara Kummels spår flyger magikerflickan Silvia i ugglehamn, utsänd för att undanröja den galna upprorskvinnan. Och en dag möts deras vägar på en främmande strand...
Samtidigt, i en angränsande verklighet till Evial, slumrar Odjuret. Allt oftare störs dess sömn av de ständiga utbrotten av magi. En sista impuls, en sista stöt, så vaknar varelsen som inte är möjlig i någon av Mångfaldens världar.

Boken är den sjunde av tolv i Perumovs omtyckta serie om Nekromantikern Fess.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nekromantikerns ensamhet 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt bra serie som bara växer!
  Markus G, 14 maj 2011

  Detta är den senaste boken i en serie som verkligen spegler ordet Fantasy på alla sätt! Den här boken har ALLA faktorer, element och varelser man förknippar med Fantasy!
  Dessutom växer den med varje bok och har man väl börjat så är man snart fast.
  Jag upplevde den första boken i början som lite annorlunda och mörkare än t ex R.Jordan, D Eddings, T Goodkind m fl men det tog inte lång tid att komma in "rätta känslan" ändå och nu är man som sagt fast!
  Längtar redan när jag fick he... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nick Perumov