Nekromantikerns ensamhet. D. 1 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Svärdens väktare (del 6)
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2011-01-25
Upplaga
1
Förlag
Coltso
Översättare
Ola Wallin, Kajsa Öberg Lindsten
Dimensioner
175 x 110 x 24 mm
Vikt
200 g
SAB
Hce
ISBN
9789186437350

Nekromantikerns ensamhet. D. 1

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2011-01-25
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Nekromantikern Fess har lidit ett förödande nederlag i kampen mot Heliga inkvisitionen. Egest ligger i ruiner, vännerna är döda och nu vandrar han ensam vidare mot norr. Ett gåtfullt möte i bergets djup ger honom nya insikter om sig själv och världens tillstånd. Han vägrar fortfarande att tro att han är på väg att förvandlas till Förintaren. Under hans vandring ansluter sig oväntade följeslagare, och tillsammans ger de sig ut i öknen. Någonstans där ute ligger en uråldrig nekropol, en stad för döda, där saladoréerna i århundraden begravde sina anförvanter tills de en dag tvingades överge platsen.

Samtidigt fortsätter stridsmagiker Klara Kummel sitt sökande efter Fess. Hack i häl har hon magikerflickan Silvia, som fått i uppdrag att en gång för alla undanröja upprorskvinnan som vågat trotsa ärkemagiker Ignatius Kopper.

Svärdens väktare är en serie av tolv böcker. Perumov utsågs 2004 till Europas bäste inom genren och valdes 2007 för andra gången till årets fantasyförfattare i Ryssland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nekromantikerns ensamhet. D. 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fortsättning på Nick Perumov serie om svart magikern...
    bonadea, 13 november 2013

    Fortsättning på Nick Perumov serie om svart magikern och hans vänners äventyr. Boken är lika bra som de tidigare böckerna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nick Perumov