Den egna jorden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2023-12-19
Upplaga
1
Förlag
MBM Förlag
Dimensioner
217 x 144 x 14 mm
Vikt
296 g
SAB
Hc.04
ISBN
9789186505660

Den egna jorden

(4 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-12-19
249
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Einar Askestad skriver här nära sig själv på ett sätt som aldrig tidigare, men tilltalet, rösten, humorn, är lätt att känna igen.

Det är en bok först i sitt slag, samtidigt som den utgör ett slags slut. Det förflutna, nuet, en möjlig framtid - det enda säkra är att vi är vid liv.

Mellan dessa vackra pärmar fladdrar fjärilar, vita, gula och beige. Röda regn faller. Vatten strilar sedan årtusenden förbi den lilla byn. Livet tar skydd, för död som härjar i alla sina skepnader. En färd, lika stillastående som svindlande. En påminnelse.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den egna jorden
 2. +
 3. Hyper

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hyper av Agri Ismaïl (kartonnage).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den egna jorden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tunn som en pannkaka
  Bokmalen, 23 maj 2024

  Ett försök till djup i betraktelser genom livet men som inte når djupare än medvetandet hos en förvirrad tonåring. Övriga recensioner som ger ett högre betyg är för mig helt obegripliga.

 2. Lyriskt om jaget
  Anders Andersson, 24 april 2024

  Einar Askestad vänder upp och visar på känslor som berör minnen hos läsaren, sätter igång tankekedjor som leder till personliga återblickar, vilka pendlar mellan sorg och glädje. Med intresse och nyfikenhet läser man vidare. Med språklig elegans virvlar Askestad runt i läsarens igenkännanden.

 3. Askestad som bäst
  Thomas Nydahl, 27 februari 2024

  Einar Askestad har jag läst mycket av. Hans författarskap är ett av få samtida, svenska som jag kommer att bära med mig till nästa bostad. Det mesta går till andra läsare eller den avfallscontainer jag ämnar hyra. Askestad skulle i populärkulturella sammanhang möjligen ha kallats osvensk. Men han är ju varken det ena eller det andra. Han är en synnerligen allvarligt syftande författare. Han skriver därför att skrivandet är hans liv. Han är den författare han redan som barn bestämde sig för at... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Einar Askestad