Musiksagan Snårpan och den hemliga manicken (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Snårpan (del 1)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2010-10-01
Upplaga
3
Förlag
Barnens Förlag
Dimensioner
120 x 140 x 7 mm
Vikt
90 g
SAB
Hcf/LC
ISBN
9789186535049
Musiksagan Snårpan och den hemliga manicken (cd-bok)

Musiksagan Snårpan och den hemliga manicken

CD-bok,  Svenska, 2010-10-01
149
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Musiksagan Snårpan och den hemliga manicken Kan levereras innan julafton
Snårpan är en speciell liten figur. Hon är hälften människa och hälften mus. Tillsammans med sin bäste vän Lille B bygger hon en hemlig manick, en ombyggd kotte som drivs med kåda. I den får hon magiska krafter och kan förflytta sig vart hon vill, bara med hjälp av tankens kraft. Men vet hon egentligen hur hon ska göra för att komma hem igen?

All musik och berättelsen från barnMUSikalen med samma namn. Speltid ca. 48 minuter.

Snårpan ger barn självkänsla och tillit till sin egen fantasi. Och en förståelse för att allt är möjligt, bara man tror på det.

Sångerna "Jag är som jag är", "För jag hörde ett vrål", "Godnatt Snårpan","Lille B och jag vi leker varje dag", "Om jag bara visste vad som hände", "Min manick", "Var blir Snårpan av?", "Galenpanna", "Tandborst-sången" och hela sagan såklart.

"Tandborst-sången" är lika lång som en tandborstning ska vara och Mamma Ellen talar om precis hur du ska göra och vilken tand som du ska ta hand om. Den kan du använda i badrummet när det är dags för den viktiga tandborstningen...

Sist på skivan så finns 2 karaokeversioner på "Lille B och jag vi leker varje dag" och "Galenpanna", som du kan sjunga själv till (texten finns i CD-fodralet).

På kort tid har Snårpan blivit en succé och en populär figur bland barnen. Publiken har mött henne i Lattjo Lajban på tv4, i Barnens Allsång på Skansen, på turné med Cirkus Maximum, som nätbaserad julkalender hos Unicef och i landets folkparker.

Kvinnan bakom Snårpan:

My Blomqvist Olsberg, älskad artist och författare har mångårig erfarenhet av att möta och lyssna på barn i olika åldrar, genom sina böcker, barnprodukter och på scen. My skriver även scenmanus, regisserar och producerar alla Babblarnas musikaler och är även ansiktet bakom den härliga människomusen Snårpan.

"Föreställningarna har i ett par omgångar
varit på turné i folkparkerna och många barn känner till den vänliga gestalten som vill stärka barns självkänsla.
Snårpan hyllar också leken och fantasins kraft. Ett pedagogiskt inslag i form av "Tandborst-sången" ska få alla barn att få en positiv inställning till tandborstningen. Snårpan är en figur som främst uppskattas av de yngre barnen; hon är smårolig, påhittig och trygg. My Blomqvist har en uttalad önskan med Snårpan och det är att "barn ska få vara barn och att de är bra precis som de är."

BTJ, Helene Ehriander, häftepost 11320160
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Musiksagan Snårpan och den hemliga manicken
  2. +
  3. Snårpan och vad-du-vill-apparaten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Snårpan och vad-du-vill-apparaten av My Olsberg (inbunden).

Köp båda 2 för 291 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna