Ett hjärta åt helvetet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2017-05-31
Upplaga
1
Förlag
Vertigo Förlag
Översättare
Caroline Grimwalker
Originaltitel
The hellbound heart
Medarbetare
Nedstam, Alexandra (form)
Illustratör/Fotograf
Lars Krantz
Dimensioner
162 x 115 x 18 mm
Vikt
197 g
SAB
Hce
ISBN
9789186567798
Ett hjärta åt helvetet (inbunden)

Ett hjärta åt helvetet

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-05-31
223
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Han hade begått ett misstag när han öppnade Lemarchands ask. Ett mycket förskräckligt misstag.

Girighet och kärlek, kärlekslöshet och förtvivlan, åtrå och död, liv och fångenskap, krokar, kedjor och blod: Clive Barkers blodisande mästerverk om förbjuden åtrå och fruktansvärd återuppståndelse som låg till grund för filmen Hellraiser.

Frank Cottons omättliga aptit på smärtans mörka njutningar ledde honom till mysteriet med Lemarchands kub, och därifrån till en död som bara en störd själ kunde tänka ut. Men hans brors kärlekstörstande fru, Julia, har upptäckt ett sätt att återuppväcka Frank men priset blir blodigt och fruktansvärt och det kommer definitivt kosta så in i helvete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett hjärta åt helvetet
 2. +
 3. Afghanerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Afghanerna av Åsne Seierstad (inbunden).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett hjärta åt helvetet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Begär till dess yttersta gräns
  Hjalmarsson , 6 januari 2020

  Fantastiskt berättande från skräckmästaren Clive Barker. För att vara en så kort novell lyckas han ändå ge tillräckligt med djup. Genom sin utmärkta prosa lyckas han få en lära känna både sympati och avsky för karaktärerna. En bisarr romans bortom dimensionella gränser, ett spökligt hus och mord av den mest brutala sort. Detta är en berättelse som varnar om konsekvenserna av begär och åtrå. En perfekt blandning av kosmisk skräck, gotik och erotik som gör denna novell till ett måste för skräck... Läs hela recensionen

 2. Mystiken försvinner på svenska
  André Karlsson, 19 juni 2017

  Har läst den här boken ett par gånger på originalspråk. Det var visserligen många år sedan senast men så är det ju tyvärr inte många böcker av Clive Barker som blir eller är översatta, vilket jag tror skulle få hans popularitet att bli bredare.
  Ok, åter till boken. Tycker att den är översatt på ett väldigt bra sätt, men för att få det att fungera hela vägen måste man bemästra exakt samma färgsättning av ord och känsla som Clive Barker gör i originalspråk. Det når tyvärr inte riktigt ända ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Clive Barker