Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
91
Utgivningsdatum
2012-10-25
Förlag
LightSpira
Dimensioner
300 x 210 x 5 mm
Vikt
340 g
SAB
Dopa,133.8
ISBN
9789186613112

Auraskisser : från ritblocket

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2012-10-25
193
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Doris Ankarberg, välkänt medium och författare, delar i denna bok med sig av några av sina auraskisser som hon klärvoajant tecknad ned i olika möten med människor. Vi får också ta del av hur hon tolkar färgerna och energierna som hon uppfattar.

Så här säger Doris: "Auran avspeglar vårt levande väsen.Vi har genom hela vårt jordeliv ständigt ett fält omkring oss som utstrålande energier av tillstånd, känslor och egenskaper, oerhört sublimt och osynligt för ögat, men kännbart för omgivningen. Jag känner ofta ett slags ömsinthet när jag tonar in mig till en person. I ett arbete med öppna andliga sinnen i mötet med någon som låter mig SE henne/honom känner jag ödmjukhet och inspiration. Jag beskriver i boken några av de tusentals auror som jag klärvoajant iakttagit."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Auraskisser : från ritblocket
 2. +
 3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Auraskisser : från ritblocket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt
  GoAl, 25 januari 2021

  Fantastiska skisser som inte lämnar någon oberörd. Jag tycker att det som målas upp närmast kan beskrivas som det människan är, eller hade varit, om hon hade vågat.

 2. Aura färger
  Erika Pils, 19 februari 2018

  Boken är enkel att ta till sig. Skisserna av personers aura är informativa. Vill gärna läsa mer av en erfaren person som Doris Ankarberg.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Doris Ankarberg