Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (103.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katrin Zytomierska
Utgivningsdatum
2012-02-07
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789186615994
Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt (ljudbok)

Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2012-02-07

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Dags att bli smal! är dels en medryckande bok om Katrins personliga resa, där hon gick ner 33 kilo med hjälp av LCHF, dels en praktisk bok om bantning med enkla recept och smarta veckoscheman, som läsaren kan följa för att själv gå ner i vikt och bli smalare.

Katrin, 160 centimeter lång, vägde plötsligt 89 kilo efter att ha fött sin son. Under graviditeten hade hon "svullat" i sig allt möjligt och trodde någonstans att allt detta bara skulle "rinna av" henne, som hon hört att det gjort för så många andra kvinnor. Fast på Katrin stannade kilona kvar och det var då hon hittade lösningen i form av sin egen variant av LCHF.

Men Dags att bli smal! handlar om mycket mer än ett bra sätt att bli av med extrakilon efter att man fött barn. Boken är till för alla, för hela familjen, på samma sätt som Ica eller Ikea. Alla som tror att det är svårt och jobbigt att gå ner i vikt kan här få en härlig aha-upplevelse med god och snabblagad mat.

Katrins inspirerande historia tillsammans med hennes personliga recept och träningstips blir till ett lätt och realistiskt sätt att gå ner i vikt på. Och boken är välkommen läsning för alla dem som genom åren tjatat på Katrin att skriva om just det här. Med en mångårig tio-i-topp-blogg och runt 300 000 trogna läsare per vecka är det många som har väntat. Bli smal med Katrin du med!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katrin Zytomierska

  • LCHF för alla i familjen! : Katrins 52 godaste recept

    Katrin Zytomierska

    LCHF för alla i familjen! är ytterligare en fortsättning på Katrins succéböcker inom LCHF. I den första boken, Dags att bli smal! , berättade hon om hur hon gick ner 35 kilo med hjälp av LCHF. I den andra boken, Sött och annat gott! , låg fokus på...

  • Bucketlist

    Katrin Zytomierska

    Mila är en hårt arbetande tvåbarnsmamma, nyligen separerad från sin sambo Peder. Karriären kunde inte gå bättre - hennes egen dietbar är på väg att lanseras internationellt och ekonomin blomstrar. Utåt sett är Mila själva sinnebilden av framgång: ...