Hjärtklappning (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2014-09-18
Upplaga
1
Förlag
Heidruns Förlag
Medarbetare
Westerberg, Maria (form)
Illustratör/Fotograf
Maria Westerberg
Dimensioner
280 x 205 x 20 mm
Vikt
926 g
SAB
Ihd,Ibz Westerberg, Maria
ISBN
9789186699277
Hjärtklappning (inbunden)

Hjärtklappning

(16 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-09-18
303
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
2009 kom Maria Westerberg med sin första bok "Vildhjärta en kär lek mellan människa och skog". En bok där Maria samlat sina konstverk och texter och som både alla läsare och recensenter tog till sina hjärtan. Nu kommer Marias andra bok som länge varit efterfrågad och efterlängtad.

I "Hjärtklappning" får du följa Maria Westerberg och vad som blivit resultatet av hennes dagliga vistelser i skogen som hon betraktar som sitt hem. Maria samlar pinnar och med hjälp av dem växer det fram skulpturer som med stor humor och kärlek visar på livets väsentligheter och Marias stora kärlek till skogen, naturen i stort.
"I de sista resterna av den gamla skogen finns det oväntade kvar. Inte som en hemlighet, litet och mystiskt. Snarare som en självklarhet, stort och enkelt. Mångfalden och humorn har ännu inte drivits bort och ersatts med något monotont och tråkigt. Här är varje träd en individ, varje krök ett äventyr. Här finns pinnarna, de oupprepbara, ofärdiga, otaliga. Alla dessa pinnar som lockar mig till skogs, som får mig att vilja veta mer, som klappar på mitt hjärta."
Maria Westerberg
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hjärtklappning
 2. +
 3. Som om skogen växte på träd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Som om skogen växte på träd av Maria Westerberg (inbunden).

Köp båda 2 för 580 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Hjärtklappning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Får en på bra humör
  Stina Grönberg, 13 april 2018

  Härlig användning av ord tillsammans med dessa krumma, levande, kärleksfulla - en del burleska - skogsväsen. Det gör mig glad och varm i hjärtat.

 2. Rakt in i hjärtat!
  Maria Lindqvist, 3 april 2016

  Jag fick bläddra lite i en lånad bok och kände genast att jag måste ha en egen bok. Den här vill man äga! Släng alla kafébordsböcker med inredning, mode och annat själlöst och låt Hjärtklappning ligga framme så att man när som helst kan öppna den och få ta del av det goda, kloka, sköna, djupsinniga, komiska.........
  Den är helt underbar och när jag såg att det fanns en tidigare bok, Vildhjärta, så fick den genast sällskapa min boksamling. Jag blir glad, avspänd, inspirerad, tankfull, vemo... Läs hela recensionen

 3. Vacker inspirerande tänkvärd personlig poetisk
  Lovisa, 10 juni 2015

  Detta är den mest originella, inspirerande och intelligenta bok jag har i mitt bibliotek.
  Den är vacker, humoristisk och smärtsamt aktuell.
  Med ett skarpt öga och konstnärlig känsla fångar skaparen av detta konstverk upp skeenden i vår samtid och i vårt innersta inre på ett känsligt och stundom omskakande sätt.
  Tack du underbara och underfundiga Vildhjärta för ditt bidrag till en djupare och sannare syn på. människa och natur i samförstånd.

 4. Klockrent!
  Marie, 23 maj 2015

  Här hittar du fina foton och underbara texter i en härlig kombination, hon har en egen stil och jag har även hennes första bok Vildhjärta, jag tycker nästan denna är strået vassare, lite mer rätt på...

 5. Årets present
  Lars Magnus Johansson, 20 oktober 2014

  Lika underbar som Maria och hennes bok Vildhjärta. Samma upplägg med text och bilder på hennes träskapelser.
  Perfekt att ge bort till filosofer, konstnärer, språkintresserade och livsbejakare.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Maria Westerberg

 • Som om skogen växte på träd

  Maria Westerberg

  Maria Westerberg har skördat både skratt- och gråtretande reaktioner för sitt konstnärliga arbete vars energi, innehåll och mening hon alltid har hämtat ur skogen. Och på något sätt önskar hon återbörda detta till skogen. Som ett svar på trädens o...